as86 Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Czy Mi Band 2 ma funkcję inteligentnego budzenia? Jeżeli tak, to jak to włączyć za pomocą aplikacji Mi Fit? Widzę tylko ustawienie budzika, ale czy to zadziała w ten sposób, że obudzi mnie wcześniej, w odpowiedniej fazie snu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Miał... zobacz: https://miuipolska.pl/forum/topic/21894-mi-band-2-tipstricks-wątek-zbiorczy/?do=findComment&comment=357299 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yachuu Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 WItam, czy na chwilę obecną jest możliwość używania opaski MI Band 2 jako inteligentnego budzika, który wykrywa fazy snu i budzi w najlepszym momencie w okolicach ustawionego czasu alarmu? widzę, że w Mi Fit tego nie ma Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GorgorothPL Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Notify & Fitness ma taką opcję Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts