asffaf 68 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 APN w plusie trzeba poprawić z palca - brak lte po aktualizacji.Wideo działa... W zasadzie wszystko działa tak samo jak na poprzednim.Brak app scrrenshots - I tak usunąłem wcześniej Tap Tap Tap Co trzeba zmienić w apn. Też mam plusa i mi4 i LTE brak. Link to post Share on other sites
Heisenberg 118 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 No działa już video i ten nieszczęsny tryb Cichy... Wysłane z mojego Redmi Note 4X 2 Link to post Share on other sites
talib1990 23 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Czy istnieje możliwość włączenia na Miui 9 w powiadomieniach informacji o ładowaniu ? Tzn ile czasu pozostało do pełnego naładowania , w miui8 było.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
DeltaRon 0 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Redmi 4 prime, "nie można zweryfikować aktualizacji". Ktoś może wiedzieć o co chodzi? Link to post Share on other sites
asffaf 68 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Witam, u mnie po aktualizacji na MI 4 LTE, zniknęło .....LTE. Słaby zasięg, skacze z 3g na H+. Co robić??Mam to samo. Jaki operator? Link to post Share on other sites
Luki_wawa2 0 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Plus Zmieniałem apn ręcznie ale nic to nie dało. "Brak usługi".....no jak to brak. tak się wyświetlało Link to post Share on other sites
rolex83 1 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 U mnie też FC apki mi pilot. Jest tak od poprzedniego wydania.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
SLiM 540 Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 Ciekawe czy wszystkie modele będą mieć poprawkę MIUI 7.9.8 for MI6 RELEASED - Added buttons swap option Link to post Share on other sites
conti 2 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 20 minut temu, talib1990 napisał: Czy istnieje możliwość włączenia na Miui 9 w powiadomieniach informacji o ładowaniu ? Tzn ile czasu pozostało do pełnego naładowania , w miui8 było. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Na ekranie blokady powinno być. Jak naciśniesz Home to masz na ekranie powyżej niego kółko z naładowaniem baterii, a po chwili powinna pojawić się informacja ile pozostało do końca naładowania. Link to post Share on other sites
Mariusz1979 1 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 (edited) Kenzo - wszystko działa, ale mam 2 aplikacje z jednakową ikoną: Video i Wideo. Jedna po angielsku, druga nie działa. Edited September 8, 2017 by Mariusz1979 Dopisałem zdanie. Link to post Share on other sites
Heisenberg 118 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 6 minut temu, slimdick napisał: Ciekawe czy wszystkie modele będą mieć poprawkę MIUI 7.9.8 for MI6 RELEASED - Added buttons swap option Byłem pewny, że zostawią to sobie na przyszły tydzień, ale lud przemówił i zobaczymy Link to post Share on other sites
JacekBB 119 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Czy padła już odpowiedź na pytanie jak już ktoś rano przez twrp zainstalował na Mi5 7.9.7 a przed chwilą przyszło OTA tej samej wersji i co chwilę krzyczy żeby aktualizować.Wysłane z Mi5 Link to post Share on other sites
SLiM 540 Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 (edited) @JacekBB całkiem możliwe że to wersja 7.9.8 tylko changelog ten sam jak to było w tamtym tygodniu Spoiler MIUI 7.9.8 for MI5,MI6 RELEASED - Added buttons swap option Edited September 8, 2017 by slimdick Link to post Share on other sites
JacekBB 119 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Bezpieczniej OTA czy jednak twrp? I tak muszę instalować Magisk Hehehe.Dobra robota panowie. Wysłane z Mi5 Link to post Share on other sites
Heisenberg 118 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Chyba najbardziej pracowity piątek od wielu wielu tygodniu. Wiele poprawek, reuploadów i różnego rodzaju zamieszania z niby banalnymi funkcjami Link to post Share on other sites
SLiM 540 Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 Nie zgodzę się więcej było zamieszania przy przejściu na 7.0 , ja pobierałem kilka wersji na MI4C, jakiś proces obciążał CPU i bateria leciała w oczach. Acid kilka wersji poprawiał zanim wszystko było ok. Link to post Share on other sites
Rafciu 6 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Ciekawe czy wszystkie modele będą mieć poprawkę MIUI 7.9.8 for MI6 RELEASED - Added buttons swap optionCzy mógłbyś wrzucić linka lub plik rozumie że to pod recovery instaluje ?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Grzesiuso 127 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 14 godzin temu, JacekBB napisał: Czy padła już odpowiedź na pytanie jak już ktoś rano przez twrp zainstalował na Mi5 7.9.7 a przed chwilą przyszło OTA tej samej wersji i co chwilę krzyczy żeby aktualizować. Zainstalowałem własnie po raz drugi przez twrp i mam info wersja MIUI aktualna, wcześniej chciał się aktualizować. Link to post Share on other sites
SLiM 540 Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 4 minuty temu, Rafciu napisał: Czy mógłbyś wrzucić linka lub plik rozumie że to pod recovery instaluje ? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka https://miuipolska.pl/download/ Link to post Share on other sites
JacekBB 119 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Zainstalowałem własnie po raz drugi przez twrp i mam info wersja MIUI aktualna, wcześniej chciał się aktualizować.Ale masz 7.9.7 czy 7.9.8?Wysłane z Mi5 Link to post Share on other sites
Rafciu 6 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 https://miuipolska.pl/download/Ale ja szukam do zmiany klawiszy a nie całego romu Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
SLiM 540 Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 @Rafciu poprawka jest właśnie w tym 7.9.8 1 Link to post Share on other sites
Wojusek 43 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 @slimdicktemat jest brandowany Twoim nickiem i widzę dziś go nie opuszczasz nawet na minutę ;D Ps. Jakieś opinie od osob z note4x? Bo nie wiem czy jeszcze dziś się bawić we wgrywanie czy poczekać do jutra lub kolejnego wydania:)? Link to post Share on other sites
Grzesiuso 127 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 11 minut temu, JacekBB napisał: Ale masz 7.9.7 czy 7.9.8? Wysłane z Mi5 Mam 7.9.8 Link to post Share on other sites
JacekBB 119 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 1 minutę temu, Grzesiuso napisał: Mam 7.9.8 Ja wolałbym aby usypiać Mi5 podwójnym tap tap w ekran.:) Link to post Share on other sites
SLiM 540 Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 @Wojusek co chwila mam jakieś powiadomienia na PW albo tak jak twoje prosto z d*** to trudno żebym tu nie odpowiadał. Ale masz racje kończę Link to post Share on other sites
Wojusek 43 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 @slimdickto powiadomienie będzie z d*py dobranoc.:) Czekam na opinie z hmnote4x;) Link to post Share on other sites
JacekBB 119 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 21 minut temu, Rafciu napisał: Czy mógłbyś wrzucić linka lub plik rozumie że to pod recovery instaluje ? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Pojawiła się opcja zmiany klawiszy. Niestety nie spolszczona Link to post Share on other sites
dawid25_2005 0 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Czy dla Redmi Note 4 też mam czekać na poprawkę? Link to post Share on other sites
Rafciu 6 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 3 minuty temu, JacekBB napisał: Pojawiła się opcja zmiany klawiszy. Niestety nie spolszczona nie przeszkadza mi to Link to post Share on other sites
JacekBB 119 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 nie przeszkadza mi to Wyłączyłem w Mi5 podświetlane klawiszy nawigacyjnych. I teraz nie ma opcji żeby je włączyc. Wysłane z Mi5 Już mam. W diodzie powiadomien było. Link to post Share on other sites
MariuSzzzz 1 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Ja chciałem tylko napisać, że po tej aktualizacji ustąpił problem z Gmail / Hangouts o którym pisałem przy poprzedniej wersji. Link to post Share on other sites
Rafciu 6 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 4 minuty temu, MariuSzzzz napisał: Ja chciałem tylko napisać, że po tej aktualizacji ustąpił problem z Gmail / Hangouts o którym pisałem przy poprzedniej wersji. czy w Hangouts zmieniałeś dzwięki powiadomienia ? na czym polega problem ? Link to post Share on other sites
MariuSzzzz 1 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Przed chwilą, Rafciu napisał: czy w Hangouts zmieniałeś dzwięki powiadomienia ? na czym polega problem ? Nie działało na necie z sieci, tylko po wifi, tak jakby w ogóle nie miało połączenia. Inne apki normalnie działały, więc jakby google'owskie miały problem. Teraz już działa, więc wg mnie problem jednak był w tamtej aktualizacji. Link to post Share on other sites
talib1990 23 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 (edited) 14 godzin temu, Mariusz1979 napisał: Kenzo - wszystko działa, ale mam 2 aplikacje z jednakową ikoną: Video i Wideo. Jedna po angielsku, druga nie działa. teraz wyszukaj aktualizację poprzez OTA ją sciągnij i zainstaluj. Bug zostanie usunięty .. w międzyczasie szybko wypuścili poprawkę też tak miałem jak rano zainstalowałem pierwszą wersję. Edited September 9, 2017 by mrosi Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem... Link to post Share on other sites
Recommended Posts