r0bertt Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Xiaomi w Polsce ma się coraz lepiej - jak wierzyć temu co piszą w internetach to Ingram Micro ma zostać drugim dystrybutorem telefonów Xiaomi na Polskę Źródło tutaj -> klik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 W Neonet już mają z ingrama Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Niestety ten i wszystkie te newsy to bzdury przepisane z pulsu biznesu. Z tym dystrybutorem to nie do końca tak wygląda, a także temat cen. To Xiaomi ustala ceny z partnerami, a nie oni między sobą. Owszem ma być obniżka cen na Redmi ale nie przez wojny cenowe tylko polecenia producenta. Wysłane z MI6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 (edited) Ale faktem jest to że ABC Data nie ma już wyłączności na dystrybucję. Ale temat cen już kiedyś był poruszany i tak jak Acid pisze, to Xiaomi zdecydowało się na obniżenie cen i to już dawno. Edited September 7, 2017 by Vergiliusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Wy już się nie bójcie o ceny... Akurat Redmi jest za drogie i dobrze, ale Mi 6 nie spadnie. Jedyna nadzieja w Sferisie i jego źródłach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 A ja i tak wolę kupić z poza tych dystrybucji oficjalnych. Prawie w każdym większym mieście znajdzie się sklepy(gdzieś zakamuflowane nie rzucające się w oczy ale jak kupisz to sprzedawca poprostu całuję po rękach a z gwarancją problemów raczej nie ma u większości)który sprzedaje dużo taniej od dystrybutora oficjalnego ze swoich źródeł więc wolę dać zarobić swojemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 5 godzin temu, Vergiliusz napisał: Ale faktem jest to że ABC Data nie ma już wyłączności na dystrybucję. Ale temat cen już kiedyś był poruszany i tak jak Acid pisze, to Xiaomi zdecydowało się na obniżenie cen i to już dawno. Tak ale ten nowy dystrybutor ma nie być na Polskę właśnie. Tylko na zachód. ABC Data obejmuje też wschód aktualnie (kraje bałtyckie + plany na następne obok). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 2 minuty temu, Acid napisał: Tak ale ten nowy dystrybutor ma nie być na Polskę właśnie. Tylko na zachód. ABC Data obejmuje też wschód aktualnie (kraje bałtyckie + plany na następne obok). Czyli mają taki zasięg jak na mapce na ich stronie i to dotyczy też telefonów Xiaomi z ich oferty, tak? Oooo to ciekawe bo to oznacza że zwiększą aktualny zasięg. Nieźle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts