krazo Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Witam. Zakupilem telefon z aliexpress DHL. W wiadomosci napisano do mnie ze adres wysylki znajduje sie na Remote Area. W zwiazku z tym ze znajduje sie na "odludziu" bedzie trzeba dodatkowo placic 30$ . Czy i jesli tak to jak moge zmienic adres docelowy na aliexpress jesli juz kupilem dany produkt na adres ktory jest poza Remote Areas. Z góry dzieki za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Wybierz najblizsza centrale dhlu , ja tak robilemWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krazo Posted September 2, 2017 Author Share Posted September 2, 2017 ja juz kupilem na ten adres. wczoraj. i teraz pytanie jak to zmienic. moge wyslac do kolegi 10km ode mnie ktory nie jest w tej strefie tylko pytanie moje polega na tym jak zmienic adres docelowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Mi anulowali zamowienie kazali poprawic adres i znowu zlozylem zamowienie ( adres w paypal musi byc taki sam jak na zamowieniu) Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krazo Posted September 2, 2017 Author Share Posted September 2, 2017 paczka jeszcze nie zostala nadana wiec kontakt z aliexpress. nie placilem paypallem tylko karta wiec to zupelnie inaczej bedzie wygladac chyba. pisac do aliexpress czy na razie czekac az paczka zostanie nadana i skontaktowac sie z dhl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krazo Posted September 2, 2017 Author Share Posted September 2, 2017 ok dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts