manlux Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Witam, przeszukałem całe forum ale nigdzie nie znalazłem takiego tematu. Posiadam telefon redmi 3 z miui 7.6.8 i od jakiegoś czasu gdy odbiorę połączenie lub wykonam to rozmowa włącza się w trybie głośnomówiącym. Nie dzieje się to zawsze tylko co drugą - trzecią rozmowę. Podczas połączenia lampka głośnika nie świeci się ( tak jakby głośnik nie był włączony ) a po kliknięciu w niego 2x wylacza się i działa normalnie. Miał ktoś kiedyś podobny problem? Macie jakieś rozwiązanie?
cukru Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Szczerze mówiąc też chyba tak miałem przy jakichś 2 rozmowach, ale byłem przekonany że w jakiś sposób nacisnąłem uchem.
manlux Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 Czytałem na kilku forach że może to być problem z odpalonym chrome w tle ale z wyłączonym to samo się dzieje.
manlux Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 Ok, już wiem w czym problem. Piszę dla potomnych. Problemem była włączona funkcja mi sound dla słuchawek - przy wyłączonej błąd nie występuje.
McG Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) Czasem problem można rozwiązać odinstalowując Snapchata. Dla potomnych. Edited September 1, 2017 by McG
Recommended Posts