fscockpit Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Witam, To moj pierwszy post ne tym forum. Jestem szczęśliwym posiadaczem MiMix, ale chcialbym zrobic upgrade oprogramowania. na dzis w telefonie mam zainstalowane: Android 6.0.1 MXB48T MIUI Global 8.0 Sciagnałem plik z upgradem xiaomi.eu_multi?MIMix_7.8.24_v9-7.0.zip Plik zip normalnie otwiera sie w komputerze (czylii sam plik jest ok), ale podczas próby upgrade w telefonie pojawia sie komunikat /Nie można zweryfikować pliku aktualizacji/ Niestety jestem kompletnie zielony w kwestii upgrade Xiaomi i nie wiem co muszę zrobić , żeby calośc sie udała. Bedę wdzieczny za każdą pomoc. Pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Najpierw odblokuj bootloadera potem wgraj twrp (jestes na globalu a chcesz wgrywac xiaomi. eu nie da sie tak) jak masz globala to mozesz przejsc na global dev Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts