Jump to content

Xiaoyi Yi Action Camera - problem z podziałem plików.

Recommended Posts

Cześć,

Mój problem jest następujący:

Mam wersję Z23L i 64 GB SanDisk Ultra MicroSD XC klasy 10. Dzisiaj zrobiłem test z H2testw. Wyniki:

Ostrzeżenie: tylko 60873 z 60874 MByte zostało przetestowane.
Test zakończył się bez błędów.
Możesz teraz usunąć pliki testowe * .h2w lub zweryfikować je ponownie.
Prędkość zapisu: 8,75 MByte / s
Prędkość odczytu: 3,27 MByte / s
H2testw v1.4

Prędkość zapisu 8.75 MB / s ~ 70 Mb / s. Powinien wystarczyć na nagranie "35Mbs" z WaffleV8.2_for_fw156 ??? Próbowałem wiele konfiguracji przez cały czas mam podzielone pliki wideo o różnych rozmiarach (raz 200 mb, raz 80 mb, raz 400 mb, raz 50 mb). Próbowałem też mod do "25 Mb" i "20 Mb" i cały czas miałem takie same wyniki.

Co o tym myślicie? Czy moja karta sd nie wystarcza na tę kamerę? Gdzie jest problem? Z H2testw wydaje się, że ta karta jest w porządku. Czy ja się mylę?

Dokładnie takie same efekty uzyskałem przy włączeniu kamery bez żadnych skryptów. Milion plików bardzo małego rozmiaru. Sam już nie wiem co z tym dalej zrobić? Jeszcze lepsza karta pamięci pomoże?

Mam też problem ze wskaźnikiem baterii. W najnowszym oprogramowaniu 1.5.6 cały czas mam 0% w aplikacji. Testowane na różnych bateriach. Na poprzednim oprogramowaniu sprzętowym (na przykład v1.0.0, v1.0.9) procent baterii był prawidłowy. Teraz zawsze 0% i nie wiem, jak naładowana jest bateria.

Z góry dzięki za pomoc!

• 2 weeks later...
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...