jelennn Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Cześć, Mój problem jest następujący: Mam wersję Z23L i 64 GB SanDisk Ultra MicroSD XC klasy 10. Dzisiaj zrobiłem test z H2testw. Wyniki: Ostrzeżenie: tylko 60873 z 60874 MByte zostało przetestowane. Test zakończył się bez błędów. Możesz teraz usunąć pliki testowe * .h2w lub zweryfikować je ponownie. Prędkość zapisu: 8,75 MByte / s Prędkość odczytu: 3,27 MByte / s H2testw v1.4 Prędkość zapisu 8.75 MB / s ~ 70 Mb / s. Powinien wystarczyć na nagranie "35Mbs" z WaffleV8.2_for_fw156 ??? Próbowałem wiele konfiguracji przez cały czas mam podzielone pliki wideo o różnych rozmiarach (raz 200 mb, raz 80 mb, raz 400 mb, raz 50 mb). Próbowałem też mod do "25 Mb" i "20 Mb" i cały czas miałem takie same wyniki. Co o tym myślicie? Czy moja karta sd nie wystarcza na tę kamerę? Gdzie jest problem? Z H2testw wydaje się, że ta karta jest w porządku. Czy ja się mylę? Dokładnie takie same efekty uzyskałem przy włączeniu kamery bez żadnych skryptów. Milion plików bardzo małego rozmiaru. Sam już nie wiem co z tym dalej zrobić? Jeszcze lepsza karta pamięci pomoże? Mam też problem ze wskaźnikiem baterii. W najnowszym oprogramowaniu 1.5.6 cały czas mam 0% w aplikacji. Testowane na różnych bateriach. Na poprzednim oprogramowaniu sprzętowym (na przykład v1.0.0, v1.0.9) procent baterii był prawidłowy. Teraz zawsze 0% i nie wiem, jak naładowana jest bateria. Z góry dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman106 Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 (edited) Fatalny zapis/odczyt na takim poziomie wskazuje na podróbkę karty. Znajdź sobie jakie prędkości powinna mieć ta karta. Edited September 4, 2017 by roman106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts