przemek74 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Już nic trzeba czekać mnie zostały jeszcze 2 dni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 13 minut temu, przemek74 napisał: Już nic trzeba czekać mnie zostały jeszcze 2 dni Za kolejny taki wpis poleci ostrzeżenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qertal Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 6 minutes ago, mrosi said: Za kolejny taki wpis poleci ostrzeżenie... To znacze, ze nie musze czekac, czy ze trzeba coś zrobic jeszcze? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Musisz poczekać. Za 15 dni próbuj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek74 Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Dnia 5.12.2017 o 17:41, mrosi napisał: Za kolejny taki wpis poleci ostrzeżenie... ale za co to ostrzezenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Przed chwilą, przemek74 napisał: ale za co to ostrzezenie Wpisy mają być rzeczowe, dotyczące problematyki wątku. Jeszcze tylko brakuje, żebyś codziennie pisał: "Zostały dwa dni", "Został jeden dzień". To spam w najczystszej postaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qertal Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Tak zeby byc jeszcze pewnym, to jest normalna chinska wersja miui na ktorej moge odblokowac bootloadera, a potem zaisntalowac miui polska i nie zbrickuje telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Tak.tapnięte z Redmi 4a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehe Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Udało mi się ominąć błąd 10008 za pomocą PlexVPN zainstalowanego na telefonie. Po dodaniu konta w Mi Unlock Status wyświetliło komunikat o sukcesie, ale nadal widzę status jako "this device is locked". Rozumiem, że mam teraz zaczekać te 72h i dalej jechać z tą częścią instrukcji z forum: Quote Pojawiła się informacja że konto dodane > Wyłączyłem telefon > Włączyłem Fastboot w telefonie > Podłączyłem telefon do komputera > Włączyłem MiFlashUnlock > Zalogowałem się na konto MI > Odblokowałem Bootloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 @hehe odpal miunlock, podepnij telefon pod kompa w fastboot i próbuj odblokować. Wydaje mi się że te 72h odlicza dopiero od momentu pierwszej próby odblokowania urządzenia, a nie przypisania konta. Ale mogę się mylić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehe Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Podjąłem próbę odblokowania przez MiUnlock, ale wyświetla czas oczekiwania 360h. Rozumiem, że przez 15 dni mogę zapomnieć o normalnym używaniu telefonu? Szkoda, że tutorial, który czytałem o tym nie wspominał. Chyba darowałbym sobie kupno tego telefonu w ogóle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 @hehe niestety mi5x, mi note 3 i inne nowsze modele dostały 360h czasu... niestety tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehe Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Wybornie, mam nadzieje, że miui9 jest tego warty, bo obecnie bardzo żałuję, że nie wziąłem A1. Rozumiem, że teraz właściwie pozostaje mi zainstalować Google Play i bujać się przez 15 dni bez polskich znaków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Właściwie to tak, nie masz za bardzo wyboru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 W MiCenter odblokuję to szybciej, z pominięciem tej blokady czasowej. Wysłane z MI6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodzian1990 Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Dnia 5.12.2017 o 08:45, Qertal napisał: Dzien dobry, wczoraj przyszedl to mnie nowy Mi5X, i mam ten samo problem 10008 *krzaczki*, ani vpn turbo, ani fly vpn nie dzialaly, bo tam chinskie serwery sa do wybrania tylko przy zakupie premium. Zainteresowalem sie tym proxy, ale nie dokonca wiem jak to sie zmienia, a na internecie nie moglem nic przydatnego znalezc. Moglby mi ktos pomoc? Jest działająca, darmowa aplikacja od zmiany vpn na Chiny: Power VPN się nazywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qertal Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Normalnie mam użyć "swipe to flash"? Czy coś zrobilem nie tak?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Tak, swipe to flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts