onivaro Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Witam od jakiegoś czasu na stronie głównej na fb widzę tylko posty znajomych, nie wyświetlają się w ogóle aktualności ze stron które mam polubione i oczywiście które obserwuje. Mam ten problem i na wersji desktopowej i mobilnej. Próbowałem chyba wiele sposobów ale żaden nie był skuteczny. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 1 godzinę temu, onivaro napisał: Witam od jakiegoś czasu na stronie głównej na fb widzę tylko posty znajomych, nie wyświetlają się w ogóle aktualności ze stron które mam polubione i oczywiście które obserwuje. Mam ten problem i na wersji desktopowej i mobilnej. Próbowałem chyba wiele sposobów ale żaden nie był skuteczny. Proszę o pomoc. A jaki ma to związek z MIUI, aplikacją czy też Mi4? Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts