WIERZCHOL Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Cześć, piszę tutaj ponieważ nikt z moich znajomych nie jest posiadaczem tego telefonu. Mam telefon od środy i dopiero zauważyłem, że dźwięk wydobywa się tylko z jednego głośnika na dole telefonu (prawego). Czy w waszych telefonach normalnie działają oba? Testowałem to poprzez zakrycie palcem, z lewego głośnika nie wydobywa się żaden dźwięk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwajer Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 lewy to tylko trapa tak ma być, drugi głośnik to ten u góry ekranu do rozmów, jednakże on gra dużo ciszej Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIERZCHOL Posted August 19, 2017 Author Share Posted August 19, 2017 Zgadza się, też to zauważyłem. No szkoda, myślałem że będzie huczał aż miło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts