Acid Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Do naszego zegarka można dodawać nowe tarcze. Oto jak: 1. Znajdujemy w internecie tarcze w formacie WFZ. Generalnie jest tego pełno więc podam dwa zbiory, których użyłem u siebie: google - pojedyncze zegarki z podglądem Mega - 29 MB 2. Plik lub pliki WFZ pobieramy na komputer, a następnie przenosimy do pamięci zegarka (przez kabelek) do katalogu "WatchFace". Jeśli katalogu nie ma to tworzymy go sami. Katalog ma być na samym początku drzewa czyli /WatchFace. 3. Możemy od teraz wybrać dowolną, nową tarczę z poziomu zegarka (długo przytrzymując aktualną tarczę) lub wprost z aplikacji Amazefit Watch (wygodniejsze). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Zegarek nie musi być odblokowany? Mam wersje EN. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 12, 2017 Author Share Posted August 12, 2017 Oczywiście, że nie. Gdyby tak było to byłoby to podane. I nie cytuj całości postu nad sobą... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Ok dzięki. Mam go od niedawna dlatego pytam. PozdrawiamWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmalecki87 Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 Witam, pytanie: podczas próby zmiany tarczy z poziomu zegarka wysypuje mi się launcher z opisem błędu "Unforftunatly Launcher has stopped", jaka może być przyczyna? Dodam tylko że zmiana z poziomu aplikacji bezproblemowa. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 14, 2017 Author Share Posted August 14, 2017 Jaką masz wersję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmalecki87 Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 1.3.3a Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Trzeba się co prawda zarejestrować ale masa tarczy jest tutaj: https://sawfb.fabiobarbon.click/ dodatkowo na stronie jest kreator własnych tarcz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf102 Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Nie działa link do MEGA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Witam mam pytanie potrzebuje tą tarcze do edycji jak i gdzie można ją wyciągnąć lub może ktoś ja udostępnić bo chciałbym taką modyfikację zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Zaktualizuj do nowszej wersji to będzie wszystko ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdred Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Mam pytanie, ważny jest dla mnie sekundnik i czy jest jakaś tarcza prócz tej jedynej Night Run która bez naciskania przycisku pokazuje sekundy ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macio555 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Wgrałem parę dodatkowych tarcz później cześć z nich usunąłem. Następnie wgrałem kolejne, jednak w telefonie są do wybrania stare nie istniejące a nowo wgranych nie widać. Jak "wymusić" synchronizacje tarcz. Wyłączanie i włączeni zegarka nie przynosi efektu. Czy trzeba usunąć jakieś pliki z folderu ".watchfacethumb" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Zrób restart aplikacji w telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macio555 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Restart aplikacji z usunięciem danchy apki nie pomaga. Jakieś inne pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macio555 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Reset fabryczny też nić nie przyniósł w tej kwestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystiandz1 Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 A jest sposób dogrania tarcz bez kompa??Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciopik Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 (edited) raczej ciężko Edited April 5, 2018 by ciopik Link to comment Share on other sites More sharing options...
coverman Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 (edited) Zegar od dziś w domu, prezent dla synka. Chcę wgrać tarcze - utworzyłem folder "WatchFaces" w Internal Storage. Czyli tam gdzie powinienem? Bo jak klikam na ikonę urządzenia, to tylko to widzę. Proszę o pomoc Edited May 26, 2018 by coverman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek_Wojciechowski Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Chyba załącznik się nie wgrałWysłane z mojego Lenovo YT3-X50L przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmaru Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Dnia 5.04.2018 o 14:20, krystiandz1 napisał: A jest sposób dogrania tarcz bez kompa?? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Podłączony Amazfit Pace do Redmi Note 5 da się wgrać tarcze WFZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
symforian Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Od godziny jestem posiadaczem Amazfit GTR47. Jak zmienić tarczę na takie jakie są w aplikacji amazfit? Próbuje i cały czas bład. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts