adrianakotkot Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Dnia 13.08.2017 o 18:21, MaxPrime napisał: Trochę to jest irytujące. Spróbuję pobrać ponownie ROM i przeinstalować, może to coś da ... Witam ten błąd znalazłam kilka miesięcy temu i nadal nie został usunięty występuje na moim mi4c przeinstalowanie nic nie pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Witam ten błąd znalazłam kilka miesięcy temu i nadal nie został usunięty występuje na moim mi4c przeinstalowanie nic nie pomożeWiem, wiem już acid mi odpowiedział troszkę wcześniej mają problem a camera api 2 ale pracują nad tym. Przeinstalowanie nic nie pomoże Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Young horny Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Redmi Note 4X, miałem kopię w chmurze sprzed dwóch tygodni, postanowiłem wgrać nową. Cały czas był status "kopiowanie", więc wszystko z niej usunąłem i włączyłem tworzenie od nowa. Zatrzymało się na 0,95gb, niby cały czas jest "kopiowanie", ale od dłuższego czasu nic się nie rusza, poza tym jeśli chciałbym z tego przywrócić, to nie da rady, bo nie widzi żadnego backupa w chmurze. Co mogę zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Wielki +. Właśnie wyskoczyło powiadomienie, że jest nowa wersja softu. Drobny błąd, nie zaktualizował się opis, wciąż jest stary, a już pobrało nowszą wersję, czyli 7.8.17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 U mnie cisza. Cały czas twierdzi, że mam najnowszą wersję.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
abudabdi Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 U mnie też ale nowa jest już do ściągnięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Wiem, na stronie widzę. Tak tylko informuje, że ten aktualizator nie do końca dobrze działa Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Na razie Mi6 leci w OTA. Jutro poleci 4x jak ludzie potwierdzą fix buga dźwięków. Wysłane z MI6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaqua Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Leci ale coś wooolno się pobiera. mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Wielki +. Właśnie wyskoczyło powiadomienie, że jest nowa wersja softu. Drobny błąd, nie zaktualizował się opis, wciąż jest stary, a już pobrało nowszą wersję, czyli 7.8.17.U nas w PL changelog ładuje się z postu na miuipolska, a ponieważ go nie ma publicznie więc jest stary. Coś wymyślimy pewnie by to poprawić. Wysłane z MI6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 @Acid, a dodałeś w MI6 opcje aparatu? Nie mam jak sprawdzić chwilowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Young horny Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Note 4X, głośnik w końcu działa, na wcześniejszej wersji nie działał u mnie ani głośnik, ani mikrofon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 9 minut temu, sp4ubw napisał: @Acid, a dodałeś w MI6 opcje aparatu? Nie mam jak sprawdzić chwilowo. Nie. Xiaomi dodało dłuższe czasy w tej wersji. Czyli są brakujące aż do 32 s włącznie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 W końcu To przerobię i dodam odszumianie i inne i będzie bardzo poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaqua Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 (edited) U mnie przy 99% pobierania (które trwało dość długo z 0,5h a mam na prawdę dobre łącze) aplikacja złapała fc... Log: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=1; index=1 at pl.zdunex25.updater.MainActivity$DownloadZip.onPostExecute(MainActivity.java:1328) at pl.zdunex25.updater.MainActivity$DownloadZip.onPostExecute(MainActivity.java:1200) at android.os.AsyncTask.finish(AsyncTask.java) at android.os.AsyncTask.-wrap1(AsyncTask.java) at android.os.AsyncTask$InternalHandler.handleMessage(AsyncTask.java) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java) at android.os.Looper.loop(Looper.java) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java) Edited August 17, 2017 by quaqua 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortel Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Wyrzuca mi FC dla Aktualizacji przed i po zakończeniu pobierania:java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'boolean java.lang.String.contains(java.lang.CharSequence)' on a null object reference at pl.zdunex25.updater.ReminderService$1.run(ReminderService.java:230) at java.lang.Thread.run(Thread.java:761)Wysłane z MI 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 17, 2017 Author Share Posted August 17, 2017 A daliście uprawnienia na dostęp do pamięci telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortel Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 TakWysłane z MI 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaqua Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 (edited) Też tak mam, nie musiałem "dawać" było tak od razu @ZduneX25 Edit: druga próba - > coś pobrało, po kliknięciu "Zainstaluj" otwiera się okno wyboru eksploratora plików w którym mam wskazać plik z romem. Co ciekawe pobrany plik ma tylko 112mb boję się klikać dalej 3edit: ciągle pokazuje się powiadomienie o dostępności nowej wersji, kliknąłem pobierz, potem zainstaluj, wskazałem plik (już normalnie widzi plik 1,25gb), reboot do recovery i tam nic sie nie dzieje. podjąłem próbę flashowania pobranego pliku, która skończyła się niepowodzeniem - jak na ss Edited August 17, 2017 by quaqua Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadi11 Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 @quaqua źle ci się zip pobrał Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 54 minuty temu, Acid napisał: Nie. Xiaomi dodało dłuższe czasy w tej wersji. Czyli są brakujące aż do 32 s włącznie. Klękajta narody, tosz to cud! A czy dodadzą EIS dla obiektywu telefoto? OnePlus 5 właśnie otrzymał i jest sens korzystać z drugiego sensora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boroch Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale na 7.8.17 mój Mi6 dostał jakby dodatkowego kopa Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
abudabdi Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 W wersji 7.8.17 nie ma wykresu zasilania po kliknięciu w bateria i wydajność 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 A może kliknij w to Zasilanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konsolite Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Czy może ktoś sprawdzić w Redmi Note 4 czy działają odpowiedzi głosowe Google? Np. czy Google czyta która jest godzina albo pogoda? Dziękuje.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwajer Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 36 minut temu, boroch napisał: Nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale na 7.8.17 mój Mi6 dostał jakby dodatkowego kopa Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Też mam takie odczucie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidc1994 Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 (edited) Po kliknięciu "Zainstaluj" uruchamia się twrp, ale aktualizacja już nie. Przy ręcznej próbie wybrania pliku z poziomu twrp, pojawia się komunikat o uszkodzonym pliku ZIP. Zaraz spróbuję ściągnąć i zainstalować ręcznie, "po staremu" Edit: sprawdziłem, paczka .zip na serwerze głównym jest uszkodzona. Ściągnąłem z mirrora i normalnie zainstalowałem aktualizacje przez twrp. Co zauważyłem, to fakt że telefon nadal oferuje aktualizacje do najnowszej wersji, mimo że ta już jest zainstalowana. Pozdrawiam Edited August 17, 2017 by dawidc1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortel Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Też zainstalowałem ręcznie z alternatywnego źródła i poszło ok. Aktualizacja pokazuje stan aktualny poprawnieWysłane z MI 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortel Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Jest i działa zgodnie z opisem - sprawdziłem kilka czasów na szybkoWysłane z MI 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaqua Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 U mnie zmiana ekspozycji powoduje wykonanie całego białego zdjęcia. Sprawdzałem na 8s i 32s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortel Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Robisz zdjecie w ciemnosci czy w swietle dziennym? Im wiecej wpuscisz swiatla tym bedzie zdjecie jasniejsze czyli nawet biale calkowicie. Porownaj sobie rozne dlugosci ekspozycji Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaqua Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 1 minutę temu, szymam napisał: Lel, tak ma być Długie naświetlanie jest do robienia zdjęć w ciemnym otoczeniu. Aha, no to faktycznie lol Też ciągle macie FC Quick Card na najnowszej wersji xiaomi.eu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolex83 Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 U mnie Aktualizacje twierdzą że 7.8.10 jest najnowsze. Mi6Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLiM Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Spoiler 2) August 25th, 2017 (Will be released TODAY!)MIUI 9 Developer ROM for Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro, and Redmi 4X will be released to the public! We will RELEASE ROM for Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro, and Redmi 4X TODAY! STAY TUNED! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Czyli dziś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts