Jump to content

Titanium Backup nie chce się ponownie zainstalować

argentina10

Recommended Posts

Hejka miał ktoś z was tak że za nic nie che się zaistalować Titanium Backup ? Jakiś tydzień temu normalnie odpaliłem wersje Pro ściągnięte z sieci. Kiedy się trochę nim pobawiłem to odinstalowałem a teraz kiedy chcę ponownie go użyć w celu powrotu kilku kopii aplikacji to za nic nie chce się znowu zainstalować ani wersja pro ani darmowa za sklepu play (w tym przypadku wyskakuje błąd 504). Próbowałem już root browserem zobaczyć czy nie ma pozostałości w rot/data/data   ale nic tam nie ma....dodam że wszyskie inne aplikacje normalnie starują i z poziomu plików i z google play. Może ktoś miał powyższy problem ? 

Czyściłem już dane aplikacji i cache sklepu i usług google. Jeśli chodzi o dalvik które jak się domyślam jest w root to tam nic nie ma bo sprawdzałem explorerem. A możesz mi powiedzieć jak zrobić wipe cache ? Z tego co czytałem to w twrp ale która to opcja ? i czy kasuje to wszystkie ustawienia ?

Edited by argentina10

W końcu udało mi się odpalić TB a byłem już bliski wgrywania nowego romu :) Powodem był program root browser który jest do d*py i nie widział pliku Keramidas Titanium Backup w Data. Dopiero w menadżerze twrp znalazłem i odpalił.  Co ciekawe mimo że usunełem SuperSU to TB ma dostęp do roota. Myślałem że bez supersu automatycznie jest unroot..

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...