Jump to content

Xiaomi Huami Amazfit Bip BIT PACE Lite Youth Smart Watch

alban7314

Recommended Posts

8 godzin temu, tomurbanowicz napisał:

Ten mod jest po angielsku i brakuje możliwości ustawienia 1s opóźnienia powiadomienia przy połączeniu przychodzącym .

Mod rosyjski posiada PL język.

BTW: nie wiem jak ustawić PL znaki w powiadomieniach. Ma ktoś jakiś pomysł?

Mam Polski język w Mi Fit i mam 1 sek opóźnienia.

10 godzin temu, Lector napisał:

Mam Polski język w Mi Fit i mam 1 sek opóźnienia.

Nie wiem jak to zrobiłeś, bo ja instalowałem to na dwóch telefonach (Galaxy S7 i S8) i na obu mam język angielski w aplikacji. (MiFit3.0.4MSGoogle.apk) nie instalowałem wersji MultiRom).

Ale znalazłem jeszcze lepszą wersję z 0 sekundowym opóźnieniem: MiFit3.0.4olexMod.apk: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=596501&st=26000#entry63509478

Działa elegancko :) Napiszę do autora czy jest możliwe w apce zmodowania kodowania do języka PL.

• Like 1

7 minut temu, tomurbanowicz napisał:

na obu mam język angielski w aplikacji. (MiFit3.0.4MSGoogle.apk) nie instalowałem wersji MultiRom).

U mnie też na Redmi 3s w tym MiFit3.04MSGoogle.apk był tylko eng. i min. 3s opóźnienia. A ten olexMod czymś jeszcze się różni (oprócz braku opóźnienia)?

4 minuty temu, FromWP napisał:

A ten olexMod czymś jeszcze się różni (oprócz braku opóźnienia)?

Z Google Translator:

1. Wybór home-run przycisk wodowania (jeśli funkcja ta jest początkowo zamiast guglopoiska). 
2. rosyjski postprodukcja całkowicie w wyścigu. Rosyjski głos w języku innym niż angielski, angielski angielski głos 
Adjustment 3. Transfer i lewo tekstowym. 
4. Zawiadomienie o utracie łączności z telefonem. 
5. Usuń reklamy (nie wiem początkowo pojawia się w 3 wersjach, tak po prostu). 
6. Google Maps, Working Sync GoogleFit. 
7. Ikona VK zawiadomienie w sprawie stosowania: vk // vkcoffe // // // vk.mp3 Kate keyt_6 keytpro // // // Phoenix dla VK VK App 4.0 przez N1cE // Lynt // VK Dar. Ikona będzie zainstalowany na wszystkich z tej listy. 
8. Ikona YandeksPochta // AquaMail // MyMail // Inbox by Gmail // off. Klient 4 PDA // for4pda // Poczta Mail.ru // // Niebieski Rodzaj Poczta Poczta (ikona zostanie zainstalowany na wszystkich tej liście). 
9. rosyjskie lokalizacje włączenia nazwy dzwoniącego (od dialera i SMS). 
10.Zwiększenie liczby zastosowań być zgłaszane do 50.Nieograniczona lista dodany prilozheniy- chińskiego sami zrobiliśmy !!! 
11. Usunięto 3 sekund. ograniczenie przychodzące można wybrać 0. 
12. pokemongo Icon - Starline // U Gwardii (ikona zostanie zainstalowany na wszystkich tej liście). 
13. Przeniesienie karty pamięci MiFit. 
14. Zmieniono nazwy w historii biegu (temperatura, itp) oraz wyniki (km, kalorie) umieszcza. 
15. Udział (VC, facebook, dwa telegramy + chiński nie zbiera) zmienione ikony na VKontakte wisiał aplikacji (VK // vkcoffe // // // vk.mp3 Kate keyt_6 keytpro // // // Phoenix dla VK VK app 4.0 przez n1cE // Lynt // VK ciemności) - jeden z tych wniosków do Telegram powieszono aplikacje (telegramów // // Telegrambeta Messenger Plus ( Telegram +) // Mobogram ( i ugram), jeśli masz kilka aplikacji VKontakte lub telegramy, priorytetem jest to, że napisałem pierwszy (alert priorytet nie dotyczy). 
16. Dodano wsparcie dla samsung multiokno (tryb z wieloma oknami). 
17. Przeprojektowany tłumaczenie na skale 2 wersjach uu. 
18. Hung ikony która zwróciła. Mobogram (i ugram), jak również fasebook lite i fasebook messendger Lite na odpowiednią ikonę, kierownika Jasmine IM + oraz IM 
19. 7.1.1 i później popijane skróty (nie przeszkadza. Zegar tętna, trening, jogging i kartę kolarstwo.) 
20. Dodane automatyczny pomiar tętna. 
21. Naprawiono dni tygodnia w działalności. 
Chiński aplikacji (gdzie guglfit i akcji), jak usunąć jeszcze nie wiem, kod wieloryby zmieniły.

Przed chwilą, tomurbanowicz napisał:

Z Google Translator:
Chiński aplikacji (gdzie guglfit i akcji), jak usunąć jeszcze nie wiem, kod wieloryby zmieniły.

Już znalazłem i właśnie czytam źródło, staram się zrozumieć.

22 minuty temu, tomurbanowicz napisał:

Pokaż screena.

Screenshot_2017-08-15-14-12-12-927_com.xiaomi_hm.health.thumb.png.dba21a8b789465e96b1e089806492886.png

Mi band2 i Redmi 3s, ale instalowałem na dwóch innych Redmi 3 z miband2 i w jednym jest, w drugim brak tej opcji. Taki sam rom, nie wiem dlaczego tak się dzieje. Generalnie to wibruje przy wszystkich alarmach, nie tylko z budzika.

No tak, ale w Amazfit tej zakładki nie ma (jak kilku innych), ale sprawdzę za chwilę z alarmem z telefonu czy zawibruje :)

Zegarek nie wibruje przy alarmie, nawet jak doda się budzik (apk) do powiadomień aplikacji.

Edited by tomurbanowicz

Mi Fit 3.0.4 Lolex MOD (rosyjski mod, polecam) - POBIERZ

Mi Fit 3.0.4 MIUISU MOD (rosyjski mod) - POBIERZ

Mi Fit MS MOD (niemiecki mod, język aplikacji angielski) - https://yadi.sk/d/eXuJD391k647f

Mi Fit 3.0.4 oryginał - POBIERZ

Niezłe forum rosyjskie 4pda z wątkiem Amazfit BIP: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=835724

Edited by tomurbanowicz
  • Like 1

@tomurbanowiczte pliki na dropboxie mają po 5KB, coś jest nie tak

Dnia 15.08.2017 o 20:08, tomurbanowicz napisał:

U mnie tak to wygląda. 

To jest mod Lolex czy MIUISU

Do moda: 

cyt.:"Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem..."

Bo bez cytatu post byłby bez sensu, nie byłoby jasne o co pytam.

No ale najłatwiej  się dopierdzielić niż pomyśleć.

Edited by zygzak
Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...

Uwaga!

Na forum 4pda piszą, że niektórzy mają problem po aktualizacji firmware'u z FW 0.0.8.20 (Mi Fit 3.0.3) do FW 0.0.8.32 (Mi Fit 3.0.4) - zegarek się totalnie zwiesza. Na tą chwilę nie ma powrotu po aktualizacji FW do starszej wersji firmware (jak ma to miejsce w Mi Band 2 - sposób z Mi Band 2 nie działa z zegarkiem).
U mnie ten problem nie występuje, ale miejcie to na uwadze.

1 godzinę temu, Lector napisał:

Coś poszło nie tak, za mało zajmują.

Poprawione.

Edited by tomurbanowicz
  • Like 1

Też już napisałem ticket w GB ale najpierw ukazałem im błędy na stronie gdzie pisali że wersje CN a International różnią się jedynie instrukcją i mają EN i CN.
Wysłałem im zrzuty ekranu ale upierają się że to mój błąd....

Ja się z nimi w tej sprawie kłócę od kilku dni. Przed zakupem pytałem na podstronie FAQ o język - mialo dać się go zmienić bez problemu. Proponują mi 15$ rabatu do kolejnego produktu, ale mam w pupie ten ich portfel GB i mam inne rządania.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...