Adxxx Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Witam wszystkich , jako że jest to mój pierwszy post przepraszam za wszystkie niedociągnięcia. Od pewnego czasu jestem dumny posiadaczem Xiaomi redmi note 2 do tej pory wszystko było dobrze lecz , już pół roku temu zacząłem mieć problemy ze słuchanie muzyki musiałem lekko wyjmować kabel ze słuchawek aby muzyka nie trzeszczała i w ogóle grała przedwczoraj okazało się że po włożeniu słuchawek w ogóle nie grają ? Słuchawki 100% sprawdzałem na innych takie same objawy. Ikonka słuchawek wyświetla się że są podłączone ale ani słychać. Co to oznacza ? czy da wymienić się tanim i nie kosztownym sposobem samo wejście jack ? Jeżeli jak to czy dam radę zrobić to sam ? Pozdrawiam i dziękuje za każdą podpowiedź!
mgcompany Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Temat poruszany kilka razy na forum w tym (i innych) dziale. Przykładowe tematy:
Adxxx Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 Niestety ale nie ma tam odpowiedzi na pytanie takie czy wymienię to sam? Lub jak to zrobić? Jeżeli miałby ktoś możliwość wysłania linka do aukcji to takiegowejścia.
MichaSiu91 Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 (edited) Gniazdo w RN2 jest lutowane do płyty głównej. Nie wymienisz go na zasadzie wyciąg i włóż. Jeśli masz sprzęt i troszkę wiedzy to sobie poradzisz, a jeśli nie... Serwis //// Aukcja PL czy Ali wchodzi w gre Edited July 30, 2017 by MichaSiu91
mrosi Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1
Recommended Posts