Cziter314 Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Cześć, Mój pierwszy post, witam wszystkich użytkowników Mam taki oto problem / pytanie: W moim Redmi 3 Pro (nie wiem czy Pro robi różnicę czy nie) mam wersje ROM Android Version 5.1.1 LMY47V oraz MIUI Version MIUI 8.5 | Stable 8.5.2.0 (LAICNED). Jest to rom oryginalny chiński z jako takim tłumaczeniem na angielski. Od zakupu telefonu nic w nim nie zmieniałem, nie pobierałem żadnych nie oficjalnych ROMów, nie ingerowałem w system bo w sumie angielski nie jest dla mnie problemem. Jednakże telefon ma teraz trafić do mojego młodszego brata i jest mus żeby było po polsku. Pytanie brzmi: Czy jest możliwość zmiany ROM z chiński oficjalny na globalny oficjalny? Podobno jest tam polskie tłumaczenie. Czy potrzebuję do tego odblokowywać bootloader? Byłbym bardzo wdzięczny za link do poradnika, który wiecie że jest w porządku. Znalazłem coś w necie ale absolutnie się na tym nie znam więc liczę na pomoc bardziej zaawansowanych użytkowników. Jedyne co kiedyś robiłem to wgrywałem Cyanogenmod do galaxy s2 Jeżeli jest gdzieś taki temat - przepraszam, nie znalazłem, dajcie link prosze jeśli możecie. Liczę na pomoc, dziękuję i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Kpisz sobie? Za ciężko użyć wyszukiwarki, czy przejrzeć Forum? Prościej i łatwiej założyć nowy wątek? Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts