mironiusz Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 (edited) Hej To się mocno zawiodłem, sam zegarek tzn wykonanie, szybkość działania, bardzo ciekawy i niespotykany wyświetlacz, czas pracy na baterii itd jest czad! Ale jak można w sprzęcie 4 klasy droższym, niż miband2 nie uwzględnić potrzeby liczenia dystansu z kroków? Pisałem do suportu, o dodanie tej funkcji, to są pewnie 4 linijki kodu, ale odpowiedz była zbywcza... Może gdyby więcej osób im na ten problem zwróciło uwagę to by to potraktowali priorytetowo? Brakuje wam tego, czy jestem dziwny? Sama aplikacja Amazfit Watch na smartfona pozostawia tez wiele do życzenia, już pomijam, że na iOS nie da się podpiąć pod Amaza aplikacji Mi Fit (no chyba, ze o czymś nie wiem). Musiałem się komuś wyżalić, wybaczcie, bo żona mnie nie chciała wysłuchać Gdyby tak dało się całkowicie przepiąć Amazfita do Mi Fit to by było wspaniale, co by nie mowić ta aplikacja w wersji od 3, daje radę, i kurde zlicza dystans Pozdrawiam. Edited July 27, 2017 by mironiusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ketyso Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Hej Nie wiem jak na iOS,ale na Miui da się podpiąć Amazfita do Mi Fit,musisz zainstalować chińską wersję Amazfit Watch i wtedy będziesz miał wszystkie dane w Mi Fit, u mnie działa elegancko Link to comment Share on other sites More sharing options...
mironiusz Posted August 3, 2017 Author Share Posted August 3, 2017 No właśnie z iOS to nie działa, nad czym ubolewam do dziś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cietybadacz Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Jak masz iPhone lub iPad to znaczy że nie żal ci kasy.Wniosek: Kup Apple watchaWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayex Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Wie ktoś jak sterować Muzyka w google Play w telefonie music używając amazfit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts