Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

dopiero co zakupiłem Xiaomi mi 6 i mam problem z ustawieniem odcisku palca do odblokowania telefonu. Wyswietla mi sie komunikat "Nie udało sie dodać odcisku palca. Spróbuj ponownie". Ktos mial cos takiego ?

Posted (edited)
7 minut temu, christo napisał:

u mnie nie ma żadnego problemu. jestem na globalu 8.2.2.

Palec nie jest tłusty albo bardzo mokry ?

nie juz to sprawdzalem :) dotkne tylko czytnika i odrazu wywala mnie z tego caleog kreatora dodawania odcisku palca i daje ten komunikat.

wersja MIUI Global 8.2 Stabilna (8.2.2.0)

Edited by szikak245
Posted

to obawiam sie że jakis feler fizyczny , jeszcze spróbuj resetnąć fona , potem możesz spróbować z xiaomi.eu ale chyba tu nic nie pomoże - ale spróbować trzeba

Posted

Ja dziś miałem podobny problem i ten komunikat ,ciężko szło ustawienie albo to kaprys lub zabrudzony czytnik ale po 3 min poszlo

Wysłane z MI 5s Plus mokeedev

Posted

Tak czytam i czytam te poradniki ale powiem szczerze ze to czarna magia dla mnie. Boje sie cokolwiek ruszac w nim zeby zaraz nie nie zepsuc nowego tel ;/. 

• 1 month later...
Posted

Niedawno wszystko działało prawidłowo z czytnikiem ale od 2 dni czytnik po jakis +- 10 minutach nie działa musze wpisać pin po to by od nowa muc kozystać z czytnika. Wyskakuje mi powiadomienie "nie udało sie zweryfikować odcisku palca. Proszę o pomoc 

• 1 month later...
Posted

Hej,

Mam problem z wykryciem obecności palca na czujniku przy próbie zapisaniaodcisku palca do aplikacji PayPal.

Korzystam z innych aplikacji, które dają możliwość logowania się odciskiem palca i nie mam żadnego problemu. Tylko z aplikacją PayPal.

Na forum xiaomi.eu znalazłem temat gdzie też poruszany był ten problem. Poniżej wrzucam link z raportem z błędu.

htt_ps://xiaomi.eu/community/threads/7-10-26.42040/

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...