Tad3k Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Wczoraj zakupiłem xiaomi redmi note 4 3/32 snap 625 miui 8.1 A oto problem: Za każdym razem gdy telefon wygasi sie i zablokuje wyskakuje "pokaz slajdów" z roznymi informacjami o telefonie. Po odblokowaniu wszystkie ustawienia ktore wczesniej zmienilem, zdjecia jakie zrobileem czy tez aplikacje jakie zostaly zainstalowane znikaja a ustawienia wracaja do domyślnych jak sobie z tym poradzic ? Uniemozliwia to calkowicie kozystanie z telefonu :/
Nezumi Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 1 minutę temu, Tad3k napisał: [...] Ehh... Ustawienia->Informacje o telefonie.
Tad3k Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 2 minuty temu, Nezumi napisał: Ehh... Ustawienia->Informacje o telefonie. Zczailem dopiero po wstawieniu tych zdjec xD probowalem zmienic na szybko ale wszystko robie na starym fonir ktory nie dziala juz zbyt szybko. Oto foto:
Nezumi Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 2 minuty temu, Tad3k napisał: Zczailem dopiero po wstawieniu tych zdjec xD probowalem zmienic na szybko ale wszystko robie na starym fonir ktory nie dziala juz zbyt szybko. Oto foto: Masz syfsoft, bo coś mi tutaj nie gra. Na en.miui.com w dziale download znajdź swój telefon i pobierz soft "Redmi Note 4 Qualcomm (bo posiadasz model z Snapdragonem tak? Jeżeli nie, to pobierasz MTK), ja polecam jednak zdjęcie BL i instalację MIUIPolska.
Wojusek Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Skoro jest 8 rdzeni to musi być snapdragon. I jak kolega wyżej, zacznij od softu
driftking12 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 No to wygląda na tryb sklepowy. Nie wiem czy jest takie coś w ogóle w ustawieniach. Poszukaj, w telewizorach też jest taka funkcja, tryb sklepowy wyświetlające informacje o produkcie. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Acid Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Wczoraj zakupiłem xiaomi redmi note 4 3/32 snap 625 miui 8.1 A oto problem: Za każdym razem gdy telefon wygasi sie i zablokuje wyskakuje "pokaz slajdów" z roznymi informacjami o telefonie. Po odblokowaniu wszystkie ustawienia ktore wczesniej zmienilem, zdjecia jakie zrobileem czy tez aplikacje jakie zostaly zainstalowane znikaja a ustawienia wracaja do domyślnych jak sobie z tym poradzic ? Uniemozliwia to calkowicie kozystanie z telefonu :/Dlaczego kupujesz telefon w sklepie z wystawy i nie robisz formatu danych? Każdy telefon kupiony od kogoś lub z wystawy nadaje się w pierwszej kolejności do wipe. Widzisz że masz w pamięci zdjęcia z których telefon robi pokaz slajdów lub masz zainstalowaną aplikację jakąś co robi za wygaszacz ekranu. Cała filozofia. Kupuj telefony zafoliowane, a nie z wystawy czy spod lady bo tańszy o dyche. Wysłane z MI6
FromWP Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Wystarczy zrobić factory reset rom ma oficjalny, tylko dograna jakaś sklepowa pokazówka.
mosieq Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Witam, Od wczoraj jestem (szczęśliwym?) posiadaczem telefonu Xiaomi Redmi Note 4 wersja Global Wersja Android 6.0.1 MMB29M Wersja MIUI Global 8.2 | Stabilna 8.2.10.0 ( MCFMIDL ), pierwszym powaznym problemem który mam jest tak jak w temacie - po zablokowaniu telefonu caly czas w tle pokazuja mi sie jakies 5 reklam, przeszukałem cały telefon i niccc ... Proszę o pomoc bo jest to strasznie wkurzające telefon leży z boku i cały czas przewija. Czekam na odpowiedzi. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
driftking12 Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Wygraj mu od nowa globala albo miuipolska, zależy co wolisz. Skoro masz reklamy to syfmiui. Chyba że zainstalowałeś jakaś aplikacje podejrzana. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts