Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wczoraj zakupiłem xiaomi redmi note 4 3/32 snap 625 miui 8.1

A oto problem:

Za każdym razem gdy telefon wygasi sie i zablokuje wyskakuje "pokaz slajdów" z roznymi informacjami o telefonie. Po odblokowaniu wszystkie ustawienia ktore wczesniej zmienilem, zdjecia jakie zrobileem czy tez aplikacje jakie zostaly zainstalowane znikaja a ustawienia wracaja do domyślnych jak sobie z tym poradzic ? Uniemozliwia to calkowicie kozystanie z telefonu :/

Posted
2 minuty temu, Nezumi napisał:

Ehh... Ustawienia->Informacje o telefonie.

Zczailem dopiero po wstawieniu tych zdjec xD probowalem zmienic na szybko ale wszystko robie na starym fonir ktory nie dziala juz zbyt szybko. Oto foto:

20170726_131002.jpg

Posted
2 minuty temu, Tad3k napisał:

Zczailem dopiero po wstawieniu tych zdjec xD probowalem zmienic na szybko ale wszystko robie na starym fonir ktory nie dziala juz zbyt szybko. Oto foto:

Masz syfsoft, bo coś mi tutaj nie gra. Na en.miui.com w dziale download znajdź swój telefon i pobierz soft "Redmi Note 4 Qualcomm (bo posiadasz model z Snapdragonem tak? Jeżeli nie, to pobierasz MTK), ja polecam jednak zdjęcie BL i instalację MIUIPolska.

Posted

No to wygląda na tryb sklepowy. Nie wiem czy jest takie coś w ogóle w ustawieniach. Poszukaj, w telewizorach też jest taka funkcja, tryb sklepowy wyświetlające informacje o produkcie.

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

Posted
 Wczoraj zakupiłem xiaomi redmi note 4 3/32 snap 625 miui 8.1
A oto problem:
Za każdym razem gdy telefon wygasi sie i zablokuje wyskakuje "pokaz slajdów" z roznymi informacjami o telefonie. Po odblokowaniu wszystkie ustawienia ktore wczesniej zmienilem, zdjecia jakie zrobileem czy tez aplikacje jakie zostaly zainstalowane znikaja a ustawienia wracaja do domyślnych jak sobie z tym poradzic ? Uniemozliwia to calkowicie kozystanie z telefonu :/
Dlaczego kupujesz telefon w sklepie z wystawy i nie robisz formatu danych? Każdy telefon kupiony od kogoś lub z wystawy nadaje się w pierwszej kolejności do wipe. Widzisz że masz w pamięci zdjęcia z których telefon robi pokaz slajdów lub masz zainstalowaną aplikację jakąś co robi za wygaszacz ekranu. Cała filozofia. Kupuj telefony zafoliowane, a nie z wystawy czy spod lady bo tańszy o dyche.

Wysłane z MI6

Posted

Witam,

Od wczoraj jestem (szczęśliwym?) posiadaczem telefonu Xiaomi Redmi Note 4 wersja Global Wersja Android 6.0.1 MMB29M Wersja MIUI Global 8.2 | Stabilna 8.2.10.0 ( MCFMIDL ), pierwszym powaznym problemem który mam jest tak jak w temacie - po zablokowaniu telefonu caly czas w tle pokazuja mi sie jakies 5 reklam, przeszukałem cały telefon i niccc ... Proszę o pomoc bo jest to strasznie wkurzające telefon leży z boku i cały czas przewija. Czekam na odpowiedzi. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Posted

Wygraj mu od nowa globala albo miuipolska, zależy co wolisz. Skoro masz reklamy to syfmiui. Chyba że zainstalowałeś jakaś aplikacje podejrzana.

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...