QbaPL Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 (edited) Witam Mam problem z poziomem głośność dzwonka wydobywającego się z głośnika na dole, oraz z głośnościa z głośnika podczas rozmowy. Używałem wcześniej Pro, który był dużo głośniejszy. Co można zrobić, żeby dzownek był głośniejszy i żeby podczas rozmowy było słychać głośniej. Mam wszystko na maxa, ale chyba coś jest za cicho w samym sofcie. Chcę też go zrootować, ale nie wiem czy nie uwalę sobie czegoś w sofcie, bo czytałem u innych, że po dokonaniiu root-a, coś przestało działać. Znalazłem taki plik na miupolska UPDATE-SuperSU-v2.79-20161211114519 Dzieki za pomoc Edited July 21, 2017 by QbaPL tytuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Nie próbuj, pod pretekstem niskiej głośności, przemycać wątku dotyczącego ROOT, bo było setki razy o tym na Forum. Nie próbuj też zakładać wątków o aktualizacji systemu, bo załapiesz ostrzeżenie - jest cała masa poradników na Forum, w których można zadawać pytania. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts