Featurea Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 (edited) Hej, ostatnio zauważyłam, że telefon nie pozwala na zainstalowanie aplikacji spoza sklepu play. Mam zezwolone instalowanie z nieznanych źródeł, okienko do instalacji wyskakuje, jednak nie reaguje na kliknięcie Instaluj, dodam, że normalnie można kliknąć anuluj. Mam MIUI 8 Global 7.7.13 Beta. Ktoś miał podobny problem i wie jak rozwiązać? Edit: Zapomniałam dopisać, że wcześniej (nie mam zielonego pojęcia na której wersji) wszystko działało normalnie. Edited July 16, 2017 by Featurea dodanie informacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featurea Posted July 17, 2017 Author Share Posted July 17, 2017 Dobra, rozwiązałam problem, wyłączając wszystkie aplikacje i resetując telefon, prawdopodobnie jakas aplikacja z nakładką/widgetem pływającym blokowała przycisk. Zostawiam temat, może komuś pomoże, do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki! Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts