Wojusek Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Witam. Zastanawiam się czy może w Słupsku lub okolicach nie ma osob, które mają już doświadczenie w zmienianiu softu w xiaomi i nie chciałby się zająć moim rn4 mtk oczywiście nie z darmo - wódeczka whisky i inne suweniry wchodzą w grę
Wojusek Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 Z wstępnego rozeznania wywnioskowałem że procedura wgrywania do mtk czy snapow generalnie niczym się nie różni?;p
majdan12 Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 @Wojusek Do MTK od czasów Redmi Note 2 można użyć MiFlash więc instalacja systemu jest prosta. Jeśli chcesz Xiaomi.eu to też nie jest problemem. Mogę coś zadziałać w tym temacie.
Wojusek Posted July 17, 2017 Author Posted July 17, 2017 (edited) 5 godzin temu, majdan12 napisał: @Wojusek Do MTK od czasów Redmi Note 2 można użyć MiFlash więc instalacja systemu jest prosta. Jeśli chcesz Xiaomi.eu to też nie jest problemem. Mogę coś zadziałać w tym temacie. Byloby super!:) Ale chcesz coś zadziałać po poprzez pomoc online czy faktycznie jesteśmy z jednej okolicy?:) W każdym razie pisze dziś do Chinoli o odblokowanie tego czegoś co muszą odblokować(nie pamiętam nazwy...), bo bez tego i tak chyba nie ruszę z miejsca Mam wersję miui 8.2.1.0 a nie ukrywam że chciałbym przetestować miuipolska- global zaczął dzialac jakoś wolno mimo że ma telefonie pusto więc chyba nie mam nic do stracenia Edited July 17, 2017 by Wojusek Dopisek
majdan12 Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 @Wojusek Pomoc przez internet. Na PW pisz od teraz do mnie.
Recommended Posts