Rostov Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 (edited) Poszukuję SPRAWDZONEJ (bo przetestowałem już wiele i z działaniem bywa różnie) aplikacji do zapisywania zdjęć z Instagramowych profili oraz z tzw. 'Stories'. Teraz, by to zrobić, trzeba użyć dwóch, oddzielnych aplikacji. WAŻNE: Chodzi mi aplikację, która nie ściąga pobiera zdjęć poprzez "Kopiuj adres URL do udostępniania", ponieważ nie na wszystkich profilach można kod osadzania pobrać. Nie wiem, dlaczego. Edited July 15, 2017 by mrosi Poprawiłem tytuł i treść, bo ściąganie kojarzy mi się z majtami, a nie z plikami... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaSiu91 Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 http://ogmods.net/en/oginstaCzasem zastanawia mnie czy tak ciężko w przeglądarce wpisać "Nazwa_Apki Mod xda apk" ? Oni tam mają wszystko, a jeśli nie mają to mają link do miejsca gdzie ktoś ma Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts