Foxhound Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 (edited) Witam Jak w tytule mam do oddania oryginalne Mi Keye, w kolorze białym i niebieskim, dostępne od ręki wysyłka 24H. Fabrycznie zapakowane. Najtaniej w Polsce - 24zl Przy zakupie 2szt. Cena 23zl Kto pierwszy ten lepszy bo do wzięcia tylko 6 szt. Pozdrawiam Edited June 15, 2014 by Foxhound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 (edited) Up Edited June 15, 2014 by Foxhound Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Jeżeli się kupcy nie znajdą to mogę wziąć za dyszkę + przesyłka . Wysłane z mojego HM 1SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcadioush Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Pokaż opakowanie i MiKey'a to powiem Ci, czy oryginalne. Mam jednego bolca z ibuygou w gratisie do fona to mam porównanie. Jeśli oryginał to wezmę 1 szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 (edited) Z ibuygou kupiłem za dyszkę Przesyłka free. Chyba w tydzień doszło. Edited June 16, 2014 by raf7705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 (edited) Raf7705 widać ze bajera Cię nie opuszcza, dobry jesteś kupiec jak mikey kosztuje 3.99$ czyli po kursie PayPal masz 13zl za sam towar plus przesyłka najtańsza 8$ to masz 40zl jak nic. Przesyłka nierejestrowana to loteria szczególnie tak małego przedmiotu. Co do oryginalności sami sobie odpowiedzcie skoro są z ibuygou.com Edited June 16, 2014 by Foxhound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 (edited) Dostępne 5szt. Edited June 17, 2014 by Foxhound Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcadioush Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Jest jakiś problem ze wstawieniem zdjęć? Chcesz sprzedać tego bolca czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 No może i 13 zł przesyłka była darmowa. Przyszło poczta lotniczą w tydzień, no nie mów że za takie byleco miałbym super rejestrowaną przesyłkę brać. A ibuygou, to właśnie polecany sklep, który ma oryginalne telefony i akcesoria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 NIE TROLUJ! MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 Nie wiem po co wstawiać zdjęcia skoro każdy wie o co biega, ale dla niedowiarków specjalnie zrobiłem foty. Macie szansę kupić MiKeye w dobrej cenie od ręki i jeszcze narzekania, jak bym był oszustem i nie wiadomo co chciał wam wcisnąć na siłę. Zostało mi luźnych 5szt. to kto chętny może kupić. Ludzie u Lalo kupowali po 44zł za szt. i nie wybrzydzali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Dziwny jest ten świat, jako ciekawostkę sam bym kupił ale zbyt często podłączam słuchawki i było by to niewygodne Wysłane z mojego MI 3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Dlatego jest etui na zaczepiane na kabel od słuchawek MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Tak tylko chodzi mi o wyciąganie i wkładanie na zmianę. Wysłane z mojego MI 3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Bez przesady Xiaomi red rice Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Wiem, że lalo to nie w smak ale taka prawda. Ja zamieszczam info bezinteresownie gdzie za ile a dla niego to trolowanie haha. 44zl za tą popierdułkę. To trzeba na głowę upaść i to na beton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Ale zamieszczasz to info pod czyimś ogloszeniem, zauwazyles to? Zrób sobie swój wątek "moja przygoda z zakupem jak najtaniej z chin z ibuygou.com" i sobie pisz tam co chcesz. MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbo Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Jak Lalo miał Mikeye pierwszy w Polsce to ty jeszcze wchodziłeś piechotą pod szafę, w Chinach sztuka kosztowała 10$ Ja i G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 (edited) Wiem, że lalo to nie w smak ale taka prawda. Ja zamieszczam info bezinteresownie gdzie za ile a dla niego to trolowanie haha. 44zl za tą popierdułkę. To trzeba na głowę upaść i to na beton "Popierdułka" to zdecydowanie obraza produktu, bo guzik ma duże możliwości w stosunku do swoich rozmiarów i od dawna czegoś takiego w telefonach brakowało. Jest naprawdę solidnie wykonany i nie można mu nic zarzucić. Kto używa ten wie..., jeśli już to bardziej przyczepił bym się do Appki która czasami nie łapie od razu, być może system ja wyrzuca z procesów. A być może to wina, innego telefonu niż MIUI, nie wiem jak jest na telefonach Xiaomi musiał by się wypowiedzieć użytkownik. Wiem że działa na tanich telefonach jak i na high endach jak Xperia Z1, Z2, Glaxy S5, itp. na Z2 czasami są problemy ale tylko dlatego, że fabryczny soft ma funkcję rozpoznawania wpiętych słuchawek i kłuci się z appka Mi Key'a. Guzik zdecydowanie wart nawet 40zł i nie wiem czy wiesz, ale podróbki typu Pressy, Klick itp. sprzedają po 60zł więc Twój argument myślę, że był trochę nad wyraz. Edited June 17, 2014 by Foxhound Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 (edited) Faktycznie, co do wykonania nie mam zastrzeżeń ale jako że wsparcie programowe jest mało ambitne, no to wyszła popierdółka. Ok. Nic już więcej nie piszę. Edited June 17, 2014 by raf7705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Zostały jeszcze 4 szt. ( 2 białe i 2 niebieskie), wiadomo kto pierwszy ten lepszy... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 do czego wy tego uzywacie? dostalem w gratisie przy zakupie MI3 i jakos nie widze zastosowania tego dodatkowego przycisku, chyba ze ja po prostu nie jestem wymagający? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Ja używam do włączania aplikacji do robienia zdjęć gdy śmigam rowerem. Mikeyem odpalam aparat, a przyciskami głośności robię zdjęcia. Bardzo wygodna sprawa jak dla mnie. Teraz głównie jeżdżę w rękawiczkach bez palców, ale w długich jest to dla mnie niezastąpione, szczególnie że wcześniej miałem Nokie N8. Nie potrzebowałem dotykać ekranu, żeby zrobić zdjęcie. Był fizyczny suwak, do odblokowania ekranu, fizyczny przycisk do uruchamiania aparatu i jednocześnie spust migawki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 (edited) Dokładnie jak kolega mówi, super sprawa, ja też lubię dodać sobie kontakty wtedy nie musze nawet odblokowywac tel. i dzwonie, Taki emergency button. Również można odebrać lub zakończyć rozmowę. Ogólnie każdy znajdzie coś dla siebie. A i może mało przekonujący argument, ale jednak służy jako zaślepka do gniazda słuchawek nosząc tel w kieszeniach spodni, zawsze już nie zbierają się paprochy w gniazdku które ciężko jest czyścić potem. Edited June 18, 2014 by Foxhound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 Zostały już tylko dwie sztuki (1 szt. kolor biały, 1 szt. kolor niebieski). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Zostały już tylko dwie sztuki (1 szt. kolor biały, 1 szt. kolor niebieski). Ja biere biały jak jeszcze jest. Wysłane z mojego HM 1SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 (edited) zbierają się paprochy w gniazdku które ciężko jest czyścić potem. ogólnie polecam do czyszczenia patyczki higieniczne lub wykałaczki z nawiniętą watą/wacikiem higienicznym, nasączone np płynem do mycia szyb na bazie alkoholu. ogólnie nie polecam czyścić czegokolwiek potem. Sory, ale nie mogłem sie powstrzymać... =] Edited June 23, 2014 by Edek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Dobre, ale ja waty nie polecam. Bardziej szmatką. Wysłane z mojego HM 1SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 Sorry wiadomo co miałem na myśl, ale faktycznie krzak wyszedł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zydowsky Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Foxhound, masz jeszcze białego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Ostatniego białego wykupiłem ja . Wysłane z mojego HM 1SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 Został mi tylko niebieski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Przyszedł key. Mało rzeczy można tym odpalić, miałem nadzieję na przełączanie niektórych ustawień. Może w przyszłości dodadzą Wysłane z mojego HM 1SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Można tez użyć aplikacji klick z marketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 No sprawdzę, bo ta od Mikey to nieco powolna. Wysłane z mojego HM 1SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts