jack78 Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Witam, Która apka odpowiada za nagrywanie rozmów w MIUI8? Mam RedMi Note 3 Pro i do tej pory wszystko działało, a rozmowy się nagrywały, ale od czasu przywrócenia softu do ustawień fabrycznych nie wiem gdzie to aktywować. Wersja softu 7.7.6 czyli Global Dev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 15 minut temu, jack78 napisał: nie wiem gdzie to aktywować Zniknela Ci opcja nagraj podczas dzwonienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 17 minut temu, jack78 napisał: nie wiem gdzie to aktywować. W menu dialera (telefonu) Nagrywanie połączeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack78 Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 Zniknęło automatyczne nagrywanie i nie wiem gdzie się je aktywuje. OK, mam. W ustawieniach w górnym pasku wyszukiwania wpisałem nagrywanie i sie udało Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts