Eduardo Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Cześć, Mój Mi4c zaliczył dość niefortunny upadek chyba dotyk diabli wzięli, mimo iż pęknięcie szybki jest dość małe a ekran cały. Gdzie można kupić dobry i sprawdzony ekran z dotykiem do tego urządzenia, najlepiej z kraju. Czy jest jakaś sprawdzona firma, która zajmuje się naprawami w trójmieście i okolicach? W ostateczności mogę sam wymienić - widzę, że dragon-tt posiada tańszy i droższy wariant. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soolus Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 (edited) Cześć, Szukam ekranu i serwisu dla Mi4C. Do wymiana cały ekran z dotykiem i prawdopodobnie ramka bo jest lekko skrzywiona. Jak wypada taka operacja kosztowo? Edited July 13, 2017 by Soolus Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrek Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 W dobrej jakości i cenie kupisz na dragon-tt. Koszt 32 dolary za ramkę z oryginalnym ekranem + dotyk zamiennik. Właśnie zamówiłem kolejny, już 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts