Jump to content

Redmi 4x 2/16 vs Redmi Note 3 Pro 2/16

ppppppppppp1

Recommended Posts

Witam, z racji ze okradziono mnie dwa dni temu potrzebuje na szybko telefonu, mam możliwośc kupna jednego z tych modeli każdy z nich za 450-480zł., zdaje sobie sprawe że Note jest wydajniejszy lecz starszy, czy jest sens kupować starszy telefon, czy jednak zostać przy tym "średniaku" z tego roku? Zależy mi również na dłuższej pracy na baterii i tutaj 4X wygrywa.  nie potrafie podjąć decyzji dlatego zwracam się do znawców z tego forum.  Proszę o pomoc i pozdrawiam.

trafiłem kilka okazji w moim miescie w komisach, są to kilkumiesięczne używki z gwarancja na około półtora roku realizowaną w Polsce, obie w niemal idealnym stanie. Nie mam możliwosci kupna z chin po za tym potrzebuje telefonu jak najszybciej ponieważ okradziono mnie przedwczoraj z poprzedniego.Początkowo byłem przeciwny rozmiarowi 5,5 cala "na papierze" wydawał mi sie zbyt duży ale gdy na zywo miałem okazje potestować okazało sie że nie jest tak źle, dlatego nie ma już to dla mnie znaczenia.

Note stanowczo wydajniejszy lepszy aparat i oczywiscie FHD, 4x slabszy mniejszy gorszy aparat od note i mniej sie grzeje oraz dluuuzej Ci potrzyma :) Trudna decyzja ale to decyzja miedzy wiekszy a mniejszy i musisz ja sam podjac:)

Ja bym bral N3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...