bbajerr Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 witam, Posiadam Xiaomi Redmi 4 pro, MIUI śmieciowe, mam pytanie odnośnie działania bluetooth, otóż przy próbie połączenia z Zepp Player Football wyskakuje mi komunikat o nie działającym systemie bluetooth, dodam iż działał mi Zepp jakies 4 razy, próbowałem kolejny raz i niestety nie widzi telefon urządzenia, zresetowałem telefon, połączyłem się raz i drugi raz już mi się nie udało. Dodam że Zepp paruje się dobrze na innym urządzeniu. Czy jest jakieś rozwiązanie na bluetooth w Redmi 4 pro? czy zmiana romu coś da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SperQu Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Zmień ROM i sprawdź, to w 99% wina syfmiui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts