Jump to content

MiFit 3.0

Diaph

Recommended Posts

26 minut temu, Gravis napisał:

Lolex jak rozumiem lepszy od wersji podanej wyżej? 

Moim zdaniem tak, ale ja używam jeszcze innego moda: MrPostman_MiFit_3.0.5.B.apk z moim przerobionym PL głosem. Aplikacja jest w języku angielskim, ale mam pogodę w zegarku nie po chińsku, tylko angielsku. 

Nie wiem czemu, ale macie problemy z instalacją tych moich "wypocin", więc nie będę wrzucał - u mnie instalują się bez problemu....

1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał:

Niestety nie pomogło, nie instaluje się. A w tym modzie MOD MI Fit 3.0.6 MS Google zmieniono tylko to że aplikacja instaluje się w języku angielskim, niezależnie od języka systemu. Dzięki temu działają normalnie powiadomienia z ID. To chyba najmniej zmieniony mod.

Edited by FromWP

14 minut temu, Gravis napisał:

Nie używałeś przypadkiem innego softu jak Mifit w miedzy czasie?

Masz wylaczone powiadomienia mifit? 

Kiedyś używałem. Na 3.0.4 jest ok. Na późniejszych wersjach nie wibruje przy SMS.

A o co chodzi z tym wyłączeniem powiadomień? 

7 minut temu, Gravis napisał:

Jak masz powiadomienia aplikacji, niektórzy tam dodają mifit do listy i stąd potrafi wibrować na tym logo.

I tu był pies pogrzebany. Dziękuję za pomoc. To jeszcze opcja wibrowania podczas alarmów i będzie malina.

Screenshot_2017-09-05-15-44-56-135_com.xiaomi.hm.health.png

7 minut temu, koszyk napisał:

Teraz idzie bez problemu. 

Ale zdaje mi się że dłużej trwa synchronizacja. 

4 minuty temu, Gravis napisał:

Opcja wibrowania podczas alarmów? 
Ustaw alarm w mifit i opaska zawibruje ;) 

Wcześniej była taka opcja że wibrowło razem z budzikiem w telefonie. A alarm w MiFit to jednak nie to samo.

12 minut temu, tomurbanowicz napisał:

U mnie jest już OK - są mapy i trasy i instaluje się na 2 telefonach bez problemu - POBIERZMożecie przetestować?

Niestety bez zmian. Instaluje się tylko na czysto i brak mapy i ścieżki. Sprawdzasz na telefinach z Miui? Możliwe że Miui potrzebuje czegoś więcej.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...