tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 (edited) MOD MI Fit 3.0.6 MS Google - dostępna już na serwerze (język EN): https://yadi.sk/d/eXuJD391k647f Więcej informacji: https://mi-forum.net/viewtopic.php?t=1111 Edited September 5, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Lolex jak rozumiem lepszy od wersji podanej wyżej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 26 minut temu, Gravis napisał: Lolex jak rozumiem lepszy od wersji podanej wyżej? Moim zdaniem tak, ale ja używam jeszcze innego moda: MrPostman_MiFit_3.0.5.B.apk z moim przerobionym PL głosem. Aplikacja jest w języku angielskim, ale mam pogodę w zegarku nie po chińsku, tylko angielsku. Nie wiem czemu, ale macie problemy z instalacją tych moich "wypocin", więc nie będę wrzucał - u mnie instalują się bez problemu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Ja tam nie mialem problemu z instalacja. Problem byl, ze historyczne trasy zapisane były bez mapy - białe tło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 9 minut temu, Gravis napisał: Ja tam nie mialem problemu z instalacja. Problem byl, ze historyczne trasy zapisane były bez mapy - białe tło. To możesz sprawdzić? POBIERZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Niestety tym razem jest to Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 1 minutę temu, Gravis napisał: Niestety tym razem jest to Hmm... Może dropbox coś kaszani... U mnie bez problemu się instaluje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Wiec może po prostu wrzuć to chociażby na google drive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Wiec może po prostu wrzuć to chociażby na google drive? https://mega.nz/#!FgxgTTJB!JfmyJA58e_tvGN1BZSU3SZCyXTNQZM7Szw1Ex3QfD14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 (edited) 1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał: https://mega.nz/#!FgxgTTJB!JfmyJA58e_tvGN1BZSU3SZCyXTNQZM7Szw1Ex3QfD14 Niestety nie pomogło, nie instaluje się. A w tym modzie MOD MI Fit 3.0.6 MS Google zmieniono tylko to że aplikacja instaluje się w języku angielskim, niezależnie od języka systemu. Dzięki temu działają normalnie powiadomienia z ID. To chyba najmniej zmieniony mod. Edited September 5, 2017 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 No to jeszcze jedna próba MOD 3.0.5 LoleX PL - POBIERZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Czemu nie modujesz już na 3.0.6 ? Osobiście korzystam z Lolexa 3.0.6 - rosyjski w mowie tak bardzo mi nie przeszkadza - nie często tego słucham. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 U mnie jak zwykle powiadomienia SMS nie działają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 A próbowałes odinstalować i zainstalować na nowo apke i nadać uprawnienia? Też miałem problem po przejsciu z 3.0.4 na 3.0.5, ale po tym zabiegu pomogło. Nadałem wszystkie możliwe uprawnienia dla tej apki Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 (edited) Próbowałem i nic. Dodatkowo mam co chwile wibracje z ikoną Mi. Edited September 5, 2017 by maciek04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Instaluje się ten MOD teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 10 minut temu, maciek04 napisał: Próbowałem i nic. Dodatkowo mam co chwile wibracje z ikoną Mi. Nie używałeś przypadkiem innego softu jak Mifit w miedzy czasie? Masz wylaczone powiadomienia mifit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 14 minut temu, Gravis napisał: Nie używałeś przypadkiem innego softu jak Mifit w miedzy czasie? Masz wylaczone powiadomienia mifit? Kiedyś używałem. Na 3.0.4 jest ok. Na późniejszych wersjach nie wibruje przy SMS. A o co chodzi z tym wyłączeniem powiadomień? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Jak masz powiadomienia aplikacji, niektórzy tam dodają mifit do listy i stąd potrafi wibrować na tym logo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszyk Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 24 minuty temu, tomurbanowicz napisał: Instaluje się ten MOD teraz? Teraz idzie bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 No to już wiem o co kaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 7 minut temu, Gravis napisał: Jak masz powiadomienia aplikacji, niektórzy tam dodają mifit do listy i stąd potrafi wibrować na tym logo. I tu był pies pogrzebany. Dziękuję za pomoc. To jeszcze opcja wibrowania podczas alarmów i będzie malina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Opcja wibrowania podczas alarmów? Ustaw alarm w mifit i opaska zawibruje Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 7 minut temu, koszyk napisał: Teraz idzie bez problemu. Ale zdaje mi się że dłużej trwa synchronizacja. 4 minuty temu, Gravis napisał: Opcja wibrowania podczas alarmów? Ustaw alarm w mifit i opaska zawibruje Wcześniej była taka opcja że wibrowło razem z budzikiem w telefonie. A alarm w MiFit to jednak nie to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Ja już przywykłem do ustawiania alarmu w mifit wiem, że kiedyś to tak działało, ale wole juz na tym nie polegać. Nie obudzi i co? A opaska i jej wibracje mi w zupełności wystarczają Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Może kolega tomurbanowicz to kiedyś rozkmini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Mi Fit 3.0.6 LoleX MOD PL - POBIERZ 1 godzinę temu, maciek04 napisał: Ale zdaje mi się że dłużej trwa synchronizacja. To raczej niemożliwe, bo nic z synchronizacją nie ruszałem. 2 godziny temu, Gravis napisał: Czemu nie modujesz już na 3.0.6 ? Miałem akurat do testów pod ręką tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 19 minut temu, tomurbanowicz napisał: Mi Fit 3.0.6 LoleX MOD PL - POBIERZ Niestety brak widoku mapy i ściezki w treningach i historii. Reszta działa. A już myślałem że tym razem zadziała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Niestety brak widoku mapy i ściezki w treningach i historii. Reszta działa. A już myślałem że tym razem zadziała.A to dziwne... Na oryginalnym LoleX są ścieżki? Próbowałeś clean install? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 1 minutę temu, tomurbanowicz napisał: A to dziwne... Tak są. Clean install. Na lolexa 3.0.6 update nie zadziałał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 2 godziny temu, FromWP napisał: Tak są. Clean install. Na lolexa 3.0.6 update nie zadziałał. U mnie jest już OK - są mapy i trasy i instaluje się na 2 telefonach bez problemu - POBIERZ Możecie przetestować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawblaze7 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 MOD 3.0.5 LoleX PL - wersja (chyba) ostateczna POBIERZ Proszę przetestujcie - u mnie działa. EDIT: Pojawiła się wersja 3.0.6 na chińskich serwerach, więc poczekajmy na MODy.Plik nie istnieje Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 1 minutę temu, sawblaze7 napisał: Plik nie istnieje Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Zobacz post wyżej, tamtego wyrzuciłem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 U mnie jest już OK - są mapy i trasy i instaluje się na 2 telefonach bez problemu - POBIERZ Możecie przetestować?U mnie brak map i trasy Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 12 minut temu, tomurbanowicz napisał: U mnie jest już OK - są mapy i trasy i instaluje się na 2 telefonach bez problemu - POBIERZMożecie przetestować? Niestety bez zmian. Instaluje się tylko na czysto i brak mapy i ścieżki. Sprawdzasz na telefinach z Miui? Możliwe że Miui potrzebuje czegoś więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts