tomurbanowicz Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 1 minutę temu, FromWP napisał: Niestety bez zmian. Instaluje się tylko na czysto i brak mapy i ścieżki. Sprawdzasz na telefinach z Miui? Możliwe że Miui potrzebuje czegoś więcej. Nie mam niestety nic z MIUI - Samsungi tylko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 5 minut temu, tomurbanowicz napisał: Nie mam niestety nic z MIUI - Samsungi tylko... Oryginalny lolex działa. Słyszałem już opinie, że słowo Miui wywołuje reakcie nerwowe u niektórych programistów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKli Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Mi Fit 3.0.6 LoleX MOD PL - POBIERZ na oneplus 3t również brak map. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Oryginalny lolex działa. Słyszałem już opinie, że słowo Miui wywołuje reakcie nerwowe u niektórych programistów.Na original z playstoreDziała Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 8 minut temu, tomiq75 napisał: Na original z playstore Działa Tak wiemy, chodzi o to żeby lolex mod działał gadając po polsku. Rosyjski prawie wszyscy rozumieją, ale nie wszyscy akceptują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Ja nie używam MIUI a AOSP Extended i tam też był problem z mapami niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 (edited) Polski głos - POBIERZ Zamieściłem przerobiony przeze mnie polski głos z Mi Fit. Mieści się on aplikacji "/assets/voice". Może Wam się uda skutecznie to podmienić i jak się uda podzielcie się jak to zrobiliście Jeszcze jedna wersja do przetestowania (3.0.6 LoleX PL MOD ze zmienionym XML): POBIERZ Dajcie znać jak się u Was zachowuje. Edited September 6, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 41 minut temu, tomurbanowicz napisał: do przetestowania (3.0.6 LoleX PL MOD ze zmienionym XML): POBIERZ Niestety nadal brak mapy i trasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 U mnie też brak mapy. Na lolex 3.0.6 wszystko normalnie działa. Jedno co nie działa, albo działa tylko mi się wydaje że źle, jest to, że mapy i trasy mi się nie aktualizują. W tamtym tygodniu jeździłem na rowerze i trasa mi się zsynchronizowała z Mifit - em. Później w sobotę jeździłem ale kilka krótszych odcinków i tylko jeden z nich się pojawia w Mifit - cie. Reszta tras się nie wgrywa. Ktoś z Was coś wie na ten temat, jak to ustawić żeby wszystko się synchronizowało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Teraz już na bank powinno działać - Mi Fit 3.0.6 LoleX MOD PL - POBIERZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Potwierdzam, wyświetlają się wszystkie informacje. Nie wiem jak głos, bo tego jeszcze nie testowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Potwierdzam. Mapke widać ok! Dobra robota! Jeszcze nie wiem jak z językiem, ale wierze, że jest dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Wszystko działa elegancko Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 3 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Teraz już na bank powinno działać - Mi Fit 3.0.6 LoleX MOD PL - POBIERZ Tym razem się udało. Działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Czy w modzie MrPostman-3.0.5B (EN) macie Google Maps i trasy? U mnie nie ma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maludroid Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Mam pytanko odnośnie moda - nie chcę instalować zanim się nie dowiem. Czy dla własnych aplikacji wyświetla się treść powiadomienia jak w Mi Band Tools? (Whatsapp - nadawca, Business Calendar - data i treść terminu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Powiadomienia działają chyba identycznie jak w oficjalnej wersji Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybiarz91 Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Mam pytanko odnośnie moda - nie chcę instalować zanim się nie dowiem. Czy dla własnych aplikacji wyświetla się treść powiadomienia jak w Mi Band Tools? (Whatsapp - nadawca, Business Calendar - data i treść terminu)Nie, tylko nazwa kontaktu dla połączenia/SMS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Nie ma ktoś zmodowanej wersji 3.0.4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mswiniuch Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Witam na Forum. Czy da się tak zrobić żeby nazwę kontaktu w czasie powiadamiania wyświetlało dużymi literami jak godzina? Moje oczy tych małych literek nie chcą widzieć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 32 minuty temu, mswiniuch napisał: Czy da się tak zrobić żeby nazwę kontaktu w czasie powiadamiania wyświetlało dużymi literami jak godzina? Moje oczy tych małych literek nie chcą widzieć... Chyba da się, jak sobie wpiszesz kontakt dużymi literami, ale pewności nie mam. To żeby pokazywało kto dzwoni z naszym językiem i tak wymagało sporo zachodu. W pierwszcych wersjach MiFita tej funkcjonalności nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 (edited) W kilku miejscach nie ma polskiego tłumaczenia, np tu: Edited September 9, 2017 by Lector Link to comment Share on other sites More sharing options...
delsol11 Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Dałoby się jakoś wrzucić ikonki od aplikacji np. Olx? Whatsupa jest np. Albo w którym miejscu to jest w apce? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaph Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 Witam na Forum. Czy da się tak zrobić żeby nazwę kontaktu w czasie powiadamiania wyświetlało dużymi literami jak godzina? Moje oczy tych małych literek nie chcą widzieć...Da sie wystarczy mieć MiBandTools i wpisać wielkimi literami kod zamiast małymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mswiniuch Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Dzięki. To też ciekawa opcja. Wielkie litery coś pomagają ale jeszcze słabo. Chodzi mi o to żeby powiadamianie było wyświetlane literami od zegara - aż takimi dużymi. Może ktoś zrobi takiego moda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImperialBoRo Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Dziękuję za APK MiFit 3.0.6. LolexMod, spisuje się świetnie. Mam problem z baterią. Przed zakupem MiBanda 2 mój SOT utrzymywał się na poziomie 5,5h (głównie wifi) lecz teraz gdy mam włączony bluetooth cały czas bateria leci w tempie 20% na godzinę. Czy to wina ciągle włączonego bluetooth czy może działającego w tle MiFita? Może systemu? Korzystam z Mi5S z xiaomi.eu 7.9.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Załóżcie osobne tematy związane z modyfikacjami apki, a ten zostawcie oficjalnej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 17, 2017 Share Posted September 17, 2017 (edited) Po instalacji najnowszego softu z piątku cos przestały mi dochodzic powiadomiena na opaske z messengera. Nie wiem jak pozostałe. Które ustawienia telefonu sprawdzic? W aplikacji wszystko jest jak trzeba... EDIT: Przeszło samo. Edited September 20, 2017 by Gravis Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 (edited) Wgrałem wersję MiFit lolex i mam ruski język Ktoś wie jak przywrócić język angielski? Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka Edit: Poradziłem sobie, tutaj rozwiązanie https://forum.xda-developers.com/general/accessories/miband2-hr-measurement-update-downgrade-t3546342/post70764164#post70764164 Edited September 20, 2017 by emarcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Podaj link do wersji którą ściągnąłeś i zainstalowałeś. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Z tego posta pobrałem https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=596501&st=25080#entry63509478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 (edited) Przecież tam są 2 wersje, jedna beta z rosyjskim, druga normalna z oryginalnym FW. Edited September 21, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikesz74 Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 na razie działa wszystko ok https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/mi-fit-3-0-8-release/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 W oficjalnych wersjach nadal brak wsparcia dla id dzwoniącego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 (edited) Tu jest mój mod 3.0.8 moda LoleX z polskim głosem, polską pogodą w Amazfit BIP (działa Mapa i Google Fit) : POBIERZ Edited September 21, 2017 by tomurbanowicz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts