Kidus Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Witam, Chciałem się zapytać, czy ktoś miał już taki przypadek że w klawiaturze Gboard nie pokazuje mu się opcja Pisania głosowego (ostatnią ikonka) i co za tym idzie nie może jej używać. Bardzo przydałaby mi się ta opcja. Jeśli ktoś ma jakieś rozwiązanie to proszę o pomoc. W załączniku przesyłam screen shot Dziekuje i Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidus Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Problem rozwiązany proszę o usunięcie tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Miło byłoby jakbyś się podzielił informacją dla innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XDGX Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Witam, po ostatniej aktualizacji gboard nie działa pisanie głosowe. Czy też macie taki problem? Rom global mi 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
girgi Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Witajcie. Mam redmi note 4 i niestety Gboard (klawiatura google) nie działa mi w trybie wpisywania głosowego. Gdy naciskam przycisk "mikrofonu" aplikacja się wiesza, wywala komunikat (dosłownie): "Aplikacja Aplikacja Google przestała działać" i mogę ją potem tylko wyłączyć (można też wysłać raport błędu). Próbowałem usuwać cache, resetować instalować na nowo, usuwać upgrady ostatnie klawiatury... i nic. Jakies sugestie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts