Elderbary Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Cześć, w sklepie gearbest.com obecnie można kupić czarnego Mi 6 za 1546 zł (opcja bez VAT'u + 16 zł Priority Line) >> tu był link<< kupon - Mi6EEUS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Priority Line nie gwarantuje braku VAT. Ogranicza możliwość jego naliczeniaWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Ja nie rozumiem co to znaczy, że ogranicza... Albo coś leci i podlega opłatom albo nie. I w tym pierwszym przypadku celnicy dobrze wiedzą, które paczki zatrzymywać, a których nie. Mnie się wydaje że słowo "ogranicza" to dupochron dla GB, że jak któregoś dnia coś pójdzie nie tak (jak z dpd przez Francję) to by nie musieli oddawać kwot opłat.Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 a na x kom chca 2tys za ten telefon ,ale takie u nas podatki ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Nie podatki ale sprzęt przechodzi jeszcze przez dwie ręce. Każdy chce zarobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthnorbe Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Dnia 29.07.2017 o 20:53, tpawel napisał: Nie podatki ale sprzęt przechodzi jeszcze przez dwie ręce. Każdy chce zarobic Niestety ale podatki i podatki. Pośredników jest tyle samo co np ali lub gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Oczywiście, że podatki. Cena, która jest w Polsce, czyli te 1999 zł jest na prawdę dobrą ceną i już nie można powiedzieć, że przesadzają jak pół roku wcześniej z Mi5. On kosztował 1800 zł ponad pół roku po premierze. Mi6 weszło na prawdę z dobrą ceną. Oczywiście, że sprowadzone wyjdzie taniej, ale nie można wymagać od kogoś, kto prowadzi działalność by to robił charytatywnie.jak policzyć zus, podatek od dochodu, VAT i inne bzdury to się okazuje, że 2 tyś to niezła cena.Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts