dexxter84 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Hej. Ostatnio zaliczyłem direct hit. Mój redmi 4 prime upadł płasko plecami i w rezultacie mam połamany/pękniety digitizer. Chciałem wymienić, ale wszędzie tylko zamienniki. Szukam w internecie oryginalnego wyświetlacza + oryginalny digitizer i niestety nie udało mi się. Jakieś pomysły, gdzie można nabyć takowy zestaw. Najlepiej z ramką Szukam całości w kolorze białym. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Xiaomi nie udostępnia części zamiennych. Tylko zamienniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexxter84 Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 poważnie. Na dragon-tt znalazłem coś takiego (http://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=2562), ale nie dostępny i wydaje mi się ze to jest do wersji nie prime. Czy sklep kłamie? Widziałem już na forum ze ludzie pisali o dragon-tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Ja kupowałem oryginał do mi4 z dragona, już rok pracy bez zarzutu. Kupowałem też zamienniki do mi3 oraz nexusa 5 - zarówno na dragonie jak i Aliexpress. Wniosek jest jeden: oryginał czy zamiennik -tylko dragon tt. Te kilka dolarów taniej na Aliexpress serio nie jest tego warte. Różnica na jakości ogromna. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts