Jump to content
  • 0

Mi5, Mi5s czy Mi5s plus + ?

mody00

Question

Witam wszystkich i kazdego z osobna

Forumowiczem jestem teoretycznie od dzisiaj, ale samo forum czytam od jakiegos czasu. Szukalem i czytalem, ale niestety nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie.
W tej chwili uzywam czteroletniego HTC One M7, ale przymierzam sie do zakupu ktorejs ze sluchawek z tematu. Niestety nie moge sie zdecydowac ktora i tutaj pokladam nadzieje w was. Telefon zamierzam kupic na ali u goldwaya, wiec wydaje mi sie ze sa w dobrych cenach. Roznica miedzy Mi5 a Mi5s plus jest ok 200zl, wiec jak dla mnie jest ok.
Telefonu uzywam do gier, internetu, muzyki, zdjec i dzwonienia. Co do gier to pewnie kazdy z nich sobie da bez problemu rade jak i z internetem nie bedzie mial problemow. I teraz wychodza moje pytania:
- Jak wyglada w nich kwestia aparatow, robienia zdjec? Mi5s niby ma nowsza matryce, ale nie ma stabilizacji, a Mi5s plus nie mam pojecia jaka ma. Nie jestem profesjonalnym fotografem, ale nie obrazilbym sie jakby zjdecie dobrze wygladaly.
- Muzyki slucham przez sluchawki albo w aucie przez AUXa. Czy jest w nich jakas roznica w dzwieku? Testowal ktos?

Przez chwile zastanawialem sie tez na Mi6, ale boje sie troche braku wyjscia sluchawkowego i pewnie nie jestem jedyny

Z gory bardzo dziekuje za pomoc i mam nadzieje ze po niej w koncu bede wiedzial co kupic.

Pozdrawiam,
Mody

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...