davi.th Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Cześć Chciałbym się spytać Was, forumowiczów o opinie na temat MIX'a. Jak Wam się on użytkuje, jaki macie rom, jak z baterią, gdzie kupowaliście, etc Dzięki z góry za odpowiedzi Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Ja jestem bardzo zadowolony. Bateria potrzyma i 2 dni (zalezy jak kto uzytkuje). Kupowałem u Goldiego. Przysłali z syfmiui mimo, że żądałem z oryginalnym romem. Mam miui.eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkuba92 Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Witam, mam nietypowa sprawe Czy jest ktoś z Rzeszowa bądź niedalekich okolic i posiada takowe urządzenie? dlaczego pytam? chce kupic ten tel a chciałbym wcześniej go potrzymać w ręce Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Czy któryś z użytkowników Mi Mix ma może porównanie z Mi Note lub Mi Note Pro? Interesowałaby mnie jakość audio w tym telefonie: głośnik i słuchawki. Będę "dźwięczny" za jakiekolwiek opinie... [EDIT] Dotarł. Telefon jest duży i genialny. Jest jedno ale: jakość rozmów. Słabiutko słychać rozmówcę, a ja mam wrażenie, że wszyscy stojący obok mnie również go słyszą go... To normalne? Czy może tylko moje wrażenie? Może @PanPreza lub @kwisatzhaderach coś podpowie...? A może @Acid....? [EDIT 2] Bateria miażdży cojones... 3 dni 6 godzin i zostało 46%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Miałem poczatkowo problem z rozmówcą, dopóki nie przestawiłem się sam. Z przyzwyczajenia przykładasz ucho na górze telefonu, bo tam zawsze jest głośnik (mi2 tez tam go ma). Dopiero jak ucho po prostu do ekranu przyłożysz to dobrze słychać. Ja byłem z jakości rozmów zadowolony, choć po pewnym czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanibymy Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 (edited) Witam ! Chciałbym się przesiasć z redmi 5 plus na mi mixa. Nigdzie w necie nie mogę znaleźć oferty z nowymi mixami, wszędzie tylko 2, 3.. Ktoś gdzies widział ? Edited June 23, 2019 by Nanibymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts