simonowski Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Witam, informując na wstępie jestem laikiem co do takich tematów. Będąc w pomieszczeniu z internetem pojawiła mi się ikonka o nowej aktualizacji, więc ściągnąłem aktualizację i nacisnąłem by ją zainstalować. Przeszło pomyślnie jednak wymagane jest by uruchomić telefon ponownie, więc to zrobiłem. No i spoko pokazał się pasek który zaczął się ładować ale niechcący przycisnął mi się za długo przycisk blokady i telefon się wyłączył następnie włączyłem go... no i AMEN - logo MI widnieje już parę godzin. W jaki sposób to rozwiązać??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 @simonowski MiFlash i instalacja systemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts