kruks17 Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Hej Mam odblokowanego bootloadera i z globalnego romu wgrałem na początku miui polska, następnie przeszedłem na wersję stabilną 8.2. Teraz próbuje znów przejść na którąś wersję ale za każdym razem przy wyskakuje mi komunikat zip file is currupt! Nie mogę ponownie wgrać żadnego romu miui ani globalnego ani miuipolska. Ktoś coś może wie na ten temat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil9530 Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Sprawdzić sumę kontrolną zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Prawdopodobnie wystąpił błąd przy pobieraniu (możesz sprawdzić, czy suma kontrolna MD5 pobranego pliku, różni się od sumy wypisanej na miuipolska.pl/download). Rozwiązaniem jest pobranie pliku na nowo, tym razem upewniając się, że pobierze się w całości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruks17 Posted June 16, 2017 Author Share Posted June 16, 2017 dziękuje za podpowiedzi Problem rozwiązany, pobierany plik był spójny. Pomogła zmiana nośnika z którego instalowałem softa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts