zelmo Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Witam, mam pytanie, czy oprócz iBuygou są jeszcze jakieś inne sklepy / dystrybutor, którzy realizują gwarancję telefonów xiaomi w serwisie we Wrocławiu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Gwarancję zawsze ale to zawsze daje ci sklep a nie serwis. Dopiero sklep może odesłać do serwisu z którym współpracuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalQ20 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 (edited) Witajcie, można samemu zanieść telefon do serwisu we Wrocławiu czy w grę wchodzi tylko wysyłka? @accid Edited June 22, 2017 by MichalQ20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Czemu się nie skontaktujesz z serwisem po prostu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalQ20 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 17 minut temu, wtbn napisał: Czemu się nie skontaktujesz z serwisem po prostu? Bo nie odpisują? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 (edited) To jest pytanie? Może źle do nich piszesz. Serwis prowadzi @Acid, chyba że "accid" ktorego zawołałeś jest jego innym kontem. w co wątpie Edited June 22, 2017 by wtbn Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalQ20 Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 7 godzin temu, wtbn napisał: To jest pytanie? Może źle do nich piszesz. Serwis prowadzi @Acid, chyba że "accid" ktorego zawołałeś jest jego innym kontem. w co wątpie Odpisywanie na ticket od ibuygou jest złym miejscem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 1 godzinę temu, MichalQ20 napisał: Odpisywanie na ticket od ibuygou jest złym miejscem? Bardzo złym patrząc na to, że MiCenter ma własny kontakt... http://micenter.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 (edited) Z tego co wyczytałem na tym forum, to w przypadku usterki mechanicznej piszesz do supportu ibuygou, a oni decydują czy w ogóle ci przyjmą telefon na gwarancji, i czy telefon będzie serwisowany w Polsce, czy w Hiszpanii, zależnie od dostępności części czy typu usterki. Zgaduje, że jeżeli gwarancja w Polsce, to albo wysyłasz kurierem na własny koszt, albo możesz zawieść osobiście. EDIT: Moja rozmowa z fanpagem ibuygou odnośnie gwarancji, sam zamawiam pierwszy raz, więc no. Edited June 23, 2017 by Nyx Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 (edited) @Acid/Panowie jaki koszt naprawy rozlanego wyświetacza w Mi4s? Napisałem wczoraj maila przez formularz na micenter.pl i póki co cisza, dlatego pytam tutaj. Edited July 1, 2017 by emarcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Dobra telefon poleciał do Wrocławia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 pisze tu bo nie znalazłem innego tematu Z racji ,że w moim mi note padł głośniczek rozmowy skorzystałem z micenter ( acida) Pełen profesjonalizm . polecam serdecznie . Fonik wysłany w piątek we wtorek już naprawiony. Dzięki jeszcze raz Acid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts