maciek04 Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 @MaxPrime to etui to od nas czy z Chin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 @maciek04 od nas kupione na Allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Ja używam etui z AliExpress coś ala skóra i jak za 1.8$ to rewelacja https://m.aliexpress.com/item/32815759291.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.5516b752Z75vMcWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupi49 Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 7 godzin temu, wojasheck napisał: Ja używam etui z AliExpress coś ala skóra i jak za 1.8$ to rewelacja https://m.aliexpress.com/item/32815759291.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.5516b752Z75vMc Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Jak przylega do telefonu i czy nie odkleja szkła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Super spasowany właśnie. Co do szkła mam Nillkin to jest przestrzeń między szkłem a etui Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterjester Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Ja kupiłem dedykowane etui do Mi6 od Xiaomi z mi-home.pl. Jest dobrze spasowane, materiał z jakiego jest wykonane jest miły w dotyku i w środku ma mikrofibrę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toldo Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Też je mam ale przez ten materiał ciężko telefon z kieszeni wyjąć Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Są jakieś pokrowce, które będą pasować do szkieł 5D? Standardowe silikonowe z zestawu podważa mi to szkło i się odkleja. Było tu jedno, kupiłem, ale zaczęło się wycierać nieestetycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 (edited) Mozna fotki tego etui xiaomi? Jest twarde czy miękkie? Twarde niebardzo zaabsorbuje uderzenie. Edited March 17, 2018 by Voltron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strachu Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Ja używam etui spigen rugged armor i według mnie na tą chwilę nie ma lepszego case. Telefon pewnie leży w dłoni, a sama jakość wykonania jest na bardzo wysokim poziomie. Wcześniej używałem case ringke fusion smoke black i też byłem z niego bardzo zadowolony(ochrona telefonu na wysokim poziomie), ale jednak górę wziął spigen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 Spigen to przede wszystkim jakość Sam używam i polecam - case na który czekałem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strachu Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Mam nadzieję, że na jednym się nie skończy i z czasem pojawi się więcej case-ów spigen do naszych mi"szósteczek" Link to comment Share on other sites More sharing options...
avira Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 (edited) Ale od spigena do Mi6 dopiero się pojawiły, że piszecie w takim trybie? Właśnie chyba zmienię z etui od mofiego. Miałem na Huaweiu to etui cały rok i pamiętam 1 wadę. Dość szybko zrobiły się luzy od ciepła i mogłem po prostu ruszać telefonem w etui. Tak poza tym to było to super etui. I oczywiście cena, 5 dyszek które blokuje mnie bo z jednej strony świetny wygląd, ochrona i wygoda ale z drugiej wysoka cena za które mógłbym mieć kilka etui z Chin No i wydaje mi się, że produkty z ich firmy nie spadają na wartości bo np. to moje etui do Huaweia kupiłem rok temu za 50 złotych i teraz też jest za tyle. Edited March 24, 2018 by avira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallen Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 (edited) Czy ktoś z Was może ma takie etui do Mi6? Spełnia ono swoją rolę? Ewentualnie jakie byście polecili? Mile widziane jakieś matowe i niezbierające odcisków palców. Edited March 24, 2018 by Fallen Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 @Fallen sprawdź wcześniejsze posty bo chyba już ktoś wstawiał zdjęcia z tym etui Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarthezzVTi Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Czy ktoś z Was może ma takie etui do Mi6? Spełnia ono swoją rolę? Ewentualnie jakie byście polecili? Mile widziane jakieś matowe i niezbierające odcisków palców.Nie zawracaj sobie nim głowy. Badziewie i tandeta. Miałem i po kilku chwilach wylądowało w koszu.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 On 3/24/2018 at 10:26 PM, Fallen said: Czy ktoś z Was może ma takie etui do Mi6? Spełnia ono swoją rolę? Ewentualnie jakie byście polecili? Mile widziane jakieś matowe i niezbierające odcisków palców. Ja mam takie coś i jestem bardzo zadowolony https://pl.aliexpress.com/store/product/For-Funda-Xiaomi-Mi6-Mi-6-Case-Original-TCICPC-Luxury-Ultra-Thin-Silicone-TPU-Fundas-Cover/2064034_32810975391.html?spm=a2g17.12010615.0.0.13815794HS4vca Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Zawsze można wziąć Natural Case od 3mk. Zaryzykowałem, kupiłem i jestem zadowolony.Dobre, bo nie podważa szkieł 5D.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 A ja polecam etui które dostałem kilka dni temu :https://m.aliexpress.com/item/32852487179.htmlŚwietnie spasowane, naprawdę polecam Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kary71 Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Ktoś używa obudowę love mei? Czy wszystkie przyciski i czytnik linii działa poprawnie? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiu4020 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Każdy MI6 ma w zestawie etui? Zamówiłem telefon z oficjalnego sklepu Xiaomi w Polsce i w opisie nie ma informacji o jakimkolwiek etui, a do czasu przyjścia paczki z Ali jakaś ochrona by się przydała Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Każdy MI6 ma w zestawie etui? Zamówiłem telefon z oficjalnego sklepu Xiaomi w Polsce i w opisie nie ma informacji o jakimkolwiek etui, a do czasu przyjścia paczki z Ali jakaś ochrona by się przydała Każdy ma silikon w pudełku. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiu4020 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 1 godzinę temu, MD13 napisał: Każdy ma silikon w pudełku. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Oo to super, dzięki za informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Jakie etui polecacie do szkła 5D, żeby go nie podważało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Ja mam 3mk, Natural Case. Nic nie podważa. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toldo Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Przyszło przedwczoraj do mnie zamówione miesiąc temu oryginalne etui leather od xiaomi. Wykonanie na 5+, idealne nie jest, za to dosyć cienkie jak na tego typu etui (cieńsze niż oryginalny silicone case). Miła w dotyku faktura skóry, logo MI z tyłu, miękka wyściółka w środku. Największy zarzut jaki mam w stosunku do tego etui to bardzo słabo rozwiązane klawisze, które są bardzo słabo wyczuwalne, ale jak ktoś już nabył pewne nawyki związane z rozmieszczeniem klawiszy to nie będzie miał problemów. Ja mimo wszystko wolę czuć klawisz pod palcem. Fotki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipO21 Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Spigen, nic dodać nic ująć, idealne etui do mi6 jeśli szukamy czegoś lepszego od tych cieniutkich, i słabo chroniących plastikowych etui. Msvii się połamały.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelennn Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Ja muszę zmienić zdaniem na temat Nature Case od 3mk. Po kilku dniach użytkowania etui zaczęło lekko odstawać w miejscu gdzie wchodzi ładowarka, w miejscu gdzie jest przycisk power oraz przyciski głośności. Dodatkowo po jakimś czasie zauważyłem przy "sprzątaniu" telefonu pod etui, że jest porysowany/zdarta powłoka w miejscu łączenia etui z metalową ramką. I od razu uprzedzę pytania nie jest to porysowane od piasku, kurzu czy innego rodzaju zanieczyszczeń, które mogły się dostać pomiędzy etui a telefon - często na szybko oczyszczam telefon i etui. Tutaj ewidentnie uszkodzenia są tylko na wysokości krawędzi kończącej etui a ramki telefonu - nie ma żadnych uszkodzeń głębiej, więc typowo jest to od etui. Wydaje mi się, że etui też z trochę zesztywniało do nowości. Muszę natomiast pochwalić firmę 3mk, bo uznali reklamację, zamówili kuriera na swój koszt po etui, zwrócili kasę i wysłali folię arc 3d na cały telefon. Niemniej mam cały obdrapany telefon dookoła.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipO21 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Jeżeli nie chcesz super cienkiego etui, to bierz Spigena - warto Co ciekawe, nawet pomimo folii 3mk FlexibleGlass na ekranie, i tak ekran jest w zagłębieniu o jakieś 0,5mm, więc na spokojnie można położyć telefon na stole, ekranem do dołu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 15 minut temu, filipO21 napisał: Jeżeli nie chcesz super cienkiego etui, to bierz Spigena - warto Możesz polecić jakiś sklep z dobrą ceną ( u nas).3Mk też mi obdarło ramki aż płakać się chce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipO21 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 (edited) ja z polskiego ali zamawiałem, z ich oficjalnego (podobno) sklepu, wyszło 59zł z kurierem, a na następny dzień było etui u mnie http://allegro.pl/etui-spigen-rugged-armor-do-xiaomi-mi-6-i7234652818.html Edited April 19, 2018 by filipO21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 9 minut temu, filipO21 napisał: ja z polskiego ali zamawiałem, z ich oficjalnego (podobno) sklepu, wyszło 59zł z kurierem, a na następny dzień było etui u mnie Podeślesz link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Ten natural case od 3mk? Kupiłem z miesiąc temu, odpukać, nie mam odrapań. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 1 godzinę temu, don_kamillo napisał: Ten natural case od 3mk? Tak dokładnie ten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipO21 Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Ponownie polecam Spigena, uratował mi dzisiaj telefon, po tym jak spadł z szafki (1-1,2m) wysokości, prosto na płytki i ekranem w dół.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts