Jump to content

Jak bezpośrednio połączyć się z kontaktem?

Markus89

Recommended Posts

Witam.

Utworzyłem sobie skrót do kontaktu na ekranie głównym, aby ciągle go nie wyszukiwać w Kontaktach. Podczas pierwszej próby połączenia w pośpiechu zabroniłem jakieś aplikacji telefonowania bezpośrednio i teraz jestem zmuszony kliknąć w kontakt a następnie w nr telefonu rozmówcy i dopiero wtedy mnie łączy. Jak mogę ustawić telefonowanie bezpośrednie?

Nie instalowałem żadnych aplikacji służących do tego, telefon nabyłem w sieci Play, a więc nie zasyfiony ;) Wydaje mi się, że nazwa zawierała słowo Laucher, ale trochę się cykam kombinować coś z "Laucher systemu". Może ktoś inny wie, co to może być?

10 godzin temu, Markus89 napisał:

Wydaje mi się, że nazwa zawierała słowo Laucher, ale trochę się cykam kombinować coś z "Laucher systemu"

Nic sie nie cykaj, tylko zerknij, czyli rozumie, ze wystwietla Ci sie menu z wyborem numery do polaczenia?

15 godzin temu, Markus89 napisał:

Jak mogę ustawić telefonowanie bezpośrednie?

Bo dodałeś skrót do kontaktu i wyświetla się kontakt. Można dodać nr telefonu z kontaktu i wtedy dzwoni od razu (o ile pamiętam). Przy dodawaniu masz wybór, czy to kontakt, czy nr tel. z kontaktu.

4 godziny temu, FromWP napisał:

Przy dodawaniu masz wybór, czy to kontakt, czy nr tel. z kontaktu.

Wiem, ale jak dodaję bezpośrednio nr tel to nie ma żadnej reakcji właśnie - zero... Jedyne wyjście obecnie to kontakt i wtedy nr tel, a jest to uciążliwe

EDIT: 

Wyczyściłem Launcher Systemu - zniknęły wszystkie moje apki i zmienił się ekran główny, ale udało się ustawić telefonowanie bezpośrednie. Dzięki!

Edited by Markus89

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Witam.

Mam problem z MI 6 (MIUI 8.5.1.0)

Nie działa widżet telefonu do osoby. Jak go umieszczę na pulpicie to mimo, że go naciskam to nic się nie dzieje. Wersja skrótu do kontaktu działa ale bezpośrednie wybieranie numeru już nie.

Czy ktoś może coś podpowiedzieć?

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...