fiontox Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 (edited) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi4cOpis: Witam serdecznie! Po niecałym roku użytkowania podczas pracy (sam nie wiem dokładnie jak to się stało) pękła mi szybka (od środkowego klawisza funkcyjnego do samej góry). I wszystko byłoby w porządku, gdyby nie fakt, że po lewej stronie pęknięcia szybki dotyk działa, a po prawej już nie. :/ Wszystkie pozostałe funkcje telefon posiadał, ba, nawet odbierałem i rozmawiałem - najgorszy właśnie jest problem z tym dotykiem. Postanowiłem więc sprzedać, ponieważ nie mam czasu na naprawę (a w wyniku ostatniej serii niefortunnych zdarzeń dostałem jeszcze mandat i wszystko się sypie, jak to zwykle bywa) i chciałbym spytać czy nie byłby ktoś zainteresowany? Oczywiście mogę na życzenie wysłać zdjęcia samego uszkodzenia czy wystawić aukcję na allegro.Cena: 200zł startowaAukcja allegro/olx: http://allegro.pl/show_item.php?item=6851327789Kontakt: htpp://www.facebook.com/fiontoxZdjęcia: na allegro, opcjonalnie na fejsie Pozdrawiam! Edited June 10, 2017 by fiontox Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts