niepasteryzowany Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 (edited) Witam Mam problem z telefonem otóż chciałem odblokować BL, a że posiadam wersję oprogramowania 8.0.3.0. więc nic innego mi nie zostało jak wejść w tryb edl. Kupiłem kabelek, ładnie go przygotowałem i telefon przeszedł w tryb edl. W mi flash wgrałem oprogramowanie - sukces. Po odpaleniu telefonu zero reakcji, czarny ekran. Ponownie wszedłem w tryb edl i jeszcze raz wgrałem oprogramowanie, tym razem po odpaleniu pokazuje mi się tylko znaczek MI i później konsola Mi Recovery po chińsku. Telefon się restartuje, nie ma możliwości wyłączenia, nie da się wejść w tryb edl (albo nie wiem jak to zrobić). Jest opcja wejścia w tryb fastboot, próbowałem Mi Unlock, ale dalej zatrzymuje się na 50%. Jakieś porady lub wskazówki? pozdrawiam Edited June 6, 2017 by niepasteryzowany dodanie informacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 @niepasteryzowany podaj jaki dokładnie soft flashowales, pelna nazwe pliku wklej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niepasteryzowany Posted June 6, 2017 Author Share Posted June 6, 2017 6 godzin temu, kamillm napisał: @niepasteryzowany podaj jaki dokładnie soft flashowales, pelna nazwe pliku wklej. capricorn_images_7.5.11_20170511.0000.00_6.0_cn_88b76be7e6 to nazwa archiwum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts