ialath Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 (edited) Hejka. Kilku z nas stało się "szczęśliwymi" posiadaczami RNPro. I wszystko było by fajnie gdyby... 1. Macie może problem z netem? tzn czy ładują się wam całe strony? (WLAN) 2. Jak odznaczyć tryb "powiększania ekranu" bo gdy dwa-trzy razy tapnę to mi się to coś włącza i denerwuje mnie:/ Wiecie co? chyba się za bardzo napaliłem na ten telefon. Może coś po następnym update'cie coś się zmieni bo jak na tazie to straszna zamułka z tego telefonu:/ Mam S3 i o wiele razy szybciej chodzi niż te 8 rdzeni na RN:/ Edited May 30, 2014 by ialath Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleyoo Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Co do problemów z netem to nie zauważyłem żeby jakieś były wszystko się ładuje zarówno na wi-fi jak i necie z karty. Co do 2 to nie wiem za bardzo o co chodzi? Te powiększenie masz w przeglądarce? Jakiej? Wysłane z mojego HM NOTE 1W Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtmwielgosz Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Przyzwyczajenie z Szajsunga ;P rzeby coś powiększyć "łapies i rozszuwasz" kawałek ekranu do powiekszenia. Co do Internetu nie mam żadnych problemów. A do mulenia to poszukaj wvustawieniach opjci typu "zmniejsz wydajnosc procesora żeby zaoszczedzic baterie" i odznacz to. Chociaz nawet przed odznaczeniem nie mialem problemów PS. Właśnie spróbowałem podwójne kliknięcie i też mi działa. Upewnij sie ze masz oryginał. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Redmi Note jest na platformie MTK. Może mieć podzespoły z kosmosu, ale i tak będzie trochę lagować. Tak w ogóle to ciekawi mnie czy cokolwiek wykorzystuje te 8 rdzeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ialath Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 (edited) Co do neta to rzeczywiście może być problem z prockami od MTK. Opcje deweloperskie zaraz sobie włączyłem i odznaczylem oszczędzanie energii na prockach. Odnośnie powiekszania: Da rade to wyłączyć? Tak wygląda mój ekran jak klikam 2-3 razy szybko. Niebieska obwódka dookoła ekranu. Jest to wkurzające bo mi klawiatura wariuje jak pisze:/ Edited May 31, 2014 by ialath Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Hehe sam to sobie włączyłeś bo ta opcja jest domyślnie wyłączona. Ustawienia > Ułatwienia dostępu > Gesty powiększania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ialath Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Hehe sam to sobie włączyłeś bo ta opcja jest domyślnie wyłączona. Ustawienia > Ułatwienia dostępu > Gesty powiększania. Dzięki wielkie Miałem to od początku bo do ustawień dostępu nie właziłem:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Hm to by oznaczało że Note wyjątkowo ma włączone powiększanie. Ciekawe. Wysłane z MI3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Pewnie dlatego że wyświetlacz jest tak mały że trudno cokolwiek zauważyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts