asia9731 Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 (edited) 14 godzin temu, Radian69 napisał: Instrukcję znalazłem w necie a deklarację przetłumaczyłem. A mógłbyś się podzielić instrukcją znalezioną w internecie i nieprzetłumaczoną deklaracją? Ciągle mam nadzieję, że mój telefon nie zostanie zatrzymany, ale wiadomo jak to jest... Pozdrawiam! Edited July 28, 2017 by asia9731 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniek987 Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 Dnia 28.07.2017 o 12:53, asia9731 napisał: A mógłbyś się podzielić instrukcją znalezioną w internecie i nieprzetłumaczoną deklaracją? Ciągle mam nadzieję, że mój telefon nie zostanie zatrzymany, ale wiadomo jak to jest... Pozdrawiam! Odnośnie instrukcji obsługi to znalazłem taką: http://download.instalki.org/Instrukcje/Xiaomi_instrukcja_PL.PDF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Rafau Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 (edited) @Radian69 Mógłbyś się podzielić przetłumaczoną deklaracją? A jeśli nie, to w jaki sposób przetłumaczyć. Przepisać wszytko od nowa w języku polskim czy dopisać strzałeczkami tłumaczenie każdego słowa? Edited August 8, 2017 by Baron Rafau Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 1 godzinę temu, Baron Rafau napisał: Przepisać wszytko od nowa w języku polskim No chyba raczej ta opcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radian69 Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 (edited) Proszę, przetłumaczona deklaracja. Pewnie wielu osobom się przyda. Zaktualizowany link: https://megawrzuta.pl/download/75f45e60d3f3e6c2b6aa6d2ee4fc6be1.html Edited September 2, 2017 by Radian69 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Dobry. Zastanawia mnie jedna rzecz a jako że wątek o znaku CE został zamknięty, to zapytam tutaj. Na zdjęciach widać tył 4x. Pierwszy pochodzi z Proline a drugi z Euro RTV AGD. Czy osoby które kupiły np. w x-kom, Chinach lub gdzieś indziej mogłyby napisać jak wygląda w ich egzemplarzach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioforever Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Dobry. Zastanawia mnie jedna rzecz a jako że wątek o znaku CE został zamknięty, to zapytam tutaj. Telefonu przedstawione na zdjęciu są przeznaczone na rynek europejski i posiadają certyfikat zgodności CE i chyba to pozwala na legalnie kupowane/sprzedawanie na terenie EU. Telefony z Chin np: aliexpress mają na pleckach samo logo Mi. Gdybym coś pomylil poprawcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 @Shaq. Wystarczy poprosić o odblokowanie tematu i w nim napisać @marioforever. Jest dokładnie tak jak napisałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Ja wiem co oznaczają litery CE. Chodzi mi o to, że tyły telefonów się różnią. Ciekawi mnie jak wyglądają telefony np. z x-kom, dlatego spytałem. Czy istnieje jakaś zależność, wynikająca z rodzaju dostawcy, dystrybucji. Telefon kupiony niedawno na Allegro (od sprzedawcy z Częstochowy) też wygląda jak ten z Euro RTV AGD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 13 godzin temu, Shaq napisał: Telefon kupiony niedawno na Allegro (od sprzedawcy z Częstochowy) też wygląda jak ten z Euro RTV AGD. W takim razie sprzedawca sprzedaje telefon przeznaczony na rynek europejski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts