Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie, jestem posiadaczem Redmi 4A jak i Galaxy S7. Jeden jak i drugi jest podłączany pod auto przez bluetooth. W S7 rozmowy telefoniczne są wręcz w jakości studyjnej w porównaniu do 4A, gdzie to można porównać do słuchania rocka na mp3 96kbps. Czy istnieje jakiś sposób na poprawę komfortu rozmów?.

Edited by bananoluczo
Posted
24 minuty temu, bananoluczo napisał:

Witajcie, jestem posiadaczem Redmi 4A jak i Galaxy S7. Jeden jak i drugi jest podłączany pod auto przez bluetooth. W S7 rozmowy telefoniczne są wręcz w jakości studyjnej w porównaniu do 4A, gdzie to można porównać do słuchania rocka na mp3 96kbps. Czy istnieje jakiś sposób na poprawę komfortu rozmów?.

Chyba żartujesz... Jeden z najtańszych telefonów na rynku, porównujesz z do niedawna flagowcem, kosztującym kilka k PLN? Ech...

• Like 3
Posted
21 godzin temu, bananoluczo napisał:

Poszukałem i znalazłem, tak więc zamknij temat. Problem tkwi w bibliotekach audio bluetooth na romach MIUI a pomaga wgranie ich z CM.

Spróbuj jeszcze z ARISE. Jest na Forum wątek poświęcony tej modyfikacji:

Mojemu telefonowi, czyli posiadającemu zewnętrzny DAC, nie daje on nic, natomiast osoby ze "zwykłymi" telefonami bardzo sobie go chwalą.

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...