bananoluczo Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 (edited) Witajcie, jestem posiadaczem Redmi 4A jak i Galaxy S7. Jeden jak i drugi jest podłączany pod auto przez bluetooth. W S7 rozmowy telefoniczne są wręcz w jakości studyjnej w porównaniu do 4A, gdzie to można porównać do słuchania rocka na mp3 96kbps. Czy istnieje jakiś sposób na poprawę komfortu rozmów?. Edited May 29, 2017 by bananoluczo
mrosi Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 24 minuty temu, bananoluczo napisał: Witajcie, jestem posiadaczem Redmi 4A jak i Galaxy S7. Jeden jak i drugi jest podłączany pod auto przez bluetooth. W S7 rozmowy telefoniczne są wręcz w jakości studyjnej w porównaniu do 4A, gdzie to można porównać do słuchania rocka na mp3 96kbps. Czy istnieje jakiś sposób na poprawę komfortu rozmów?. Chyba żartujesz... Jeden z najtańszych telefonów na rynku, porównujesz z do niedawna flagowcem, kosztującym kilka k PLN? Ech... 3
bananoluczo Posted May 29, 2017 Author Posted May 29, 2017 Poszukałem i znalazłem, tak więc zamknij temat. Problem tkwi w bibliotekach audio bluetooth na romach MIUI a pomaga wgranie ich z CM. 1
mrosi Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 21 godzin temu, bananoluczo napisał: Poszukałem i znalazłem, tak więc zamknij temat. Problem tkwi w bibliotekach audio bluetooth na romach MIUI a pomaga wgranie ich z CM. Spróbuj jeszcze z ARISE. Jest na Forum wątek poświęcony tej modyfikacji: Mojemu telefonowi, czyli posiadającemu zewnętrzny DAC, nie daje on nic, natomiast osoby ze "zwykłymi" telefonami bardzo sobie go chwalą.
Recommended Posts