Bartekk955 Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Witam, Posiadam dość spory problem z moim telefonem, otóż kupiłem go jesienią i już wtedy zauważyłem że pod ładowarką nie idzie z niego korzystać (ładowarka oryginalna), pojawiają się straszne lagi właśnie przez temperaturę. Teraz gdy nadeszło lato problem rozwinął się już poza ładowanie i jakie kolwiek korzystanie z messengera + przykładowo jutube staje się nie możliwe, ciągle wyskakuje powiadomienie że bateria osiąga 45'c. Wy też tak macie, czy tylko ja mam taki pechowy egzemplarzy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephriot Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Jaka wersja systemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekk955 Posted May 29, 2017 Author Share Posted May 29, 2017 (edited) 7.5.19, ale nie jest to wina systemu na każdej kolejnej wersji mam to samo, nawet na czystym lineage os Po prostu nawet czuć na obudowie/ekranie że jest dosyć ciepły. Chciałem się tylko dowiedzieć czy to przypadłość tego modelu czy mojego konkretnego egzemplarza Edited May 29, 2017 by Bartekk955 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephriot Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 No wiele nie podziałasz, urok Snapa 808. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KutanG Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Przed chwilą, Sephriot napisał: No wiele nie podziałasz, urok Snapa 808. Zmniejsz taktowanie procesora i zadziała Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Ciesz się, że to nie 810... Tutaj by się resetował co 5 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Tego oczywiście nie znalazłeś? Ach... Zapomniałem, że nawet nie raczyłeś użyć wyszukiwarki. Kosz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts