bossyroxy Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Witam, od dwóch miesięcy jestem użytkownikiem Mi5 jednak dopiero dzisiaj przypadkowo odkryłem że dotyk nie działa na konkretnym obszarze (widać na filmiku). Soft global 8.1.2.0. Czy zmiana softu coś pomoże czy od razu wysyłać na gwarancję do Chin? A może jakieś inne propozycje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 6 godzin temu, bossyroxy napisał: Czy zmiana softu coś pomoże czy od razu wysyłać na gwarancję do Chin? Wgraj inny soft, jesli nie pomoze masz sprawe jasna, ze to problem ze sprzetem i zapewne tak jest, ale zawsze warto probowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=dotyk&type=forums_topic&nodes=203&sortby=relevancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts