sp4ubw Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Na jakim stable? Mówisz o syfmiui? Czy o china? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilstw7 Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Jeszcze jest stable Xiaomi.eu V8.2.25.0 oparte na stable china. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalk226 Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Ok juz wszystko dziala Rom Oficjalny Global V8.2.2.0.NCAMIEC ponowny flash naprawil aparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightman Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 7 godzin temu, rafalk226 napisał: Ok juz wszystko dziala Rom Oficjalny Global V8.2.2.0.NCAMIEC ponowny flash naprawil aparat Ta wersja co podajesz to OTA update syfMIUI. Z tego co wiem to nie ma jeszcze oficjalnego globala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 To że nie ma oficjalnego to nie oznacza że nie ma w ogóle, może być niepubliczny,który normalnie będzie miał ota Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 27 minut temu, nightman napisał: Ta wersja co podajesz to OTA update syfMIUI. Z tego co wiem to nie ma jeszcze oficjalnego globala. I po co wprowadzasz ludzi w błąd? 1 minutę temu, tpawel napisał: To że nie ma oficjalnego to nie oznacza że nie ma w ogóle, może być niepubliczny,który normalnie będzie miał ota Jest już GLOBAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 (edited) 30 minutes ago, nightman said: Z tego co wiem to nie ma jeszcze oficjalnego globala. A co to jest? http://en.miui.com/download-326.html#481 Edited June 15, 2017 by orte Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Jest już GLOBAL.Jeszcze lepiej:)Swoją drogą świetna wiadomość, nie będą pakować syfmiui Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalk226 Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 http://en.miui.com/download-326.html#481 to nie jest Oficjalny Global? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Przed chwilą, tpawel napisał: Jeszcze lepiej:) Swoją drogą świetna wiadomość, nie będą pakować syfmiui Podobno ludziom z tego syfmiui aktualizuje OTA do Global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Czyli nie taki syf Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Mówili syf, a pewnie to Beta była Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLiM Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 @nightman widzisz coś Ci się tam wydawało że wiesz a teraz zostaniesz rozerwany na strzępy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightman Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 38 minut temu, slimdick napisał: @nightman widzisz coś Ci się tam wydawało że wiesz a teraz zostaniesz rozerwany na strzępy Trochę tak, swoją drogą całkiem niezła wiadomość dla kogoś kto ma syfMIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 To nie syfmiui najwidoczniej. Jak ktoś ma syfmiui to mu Global nie wejdzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Działają Wam dzienne tapety na ekranie blokady? Rom xiaomi.eu.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
matys1497 Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 3 godziny temu, Mariusz Kowalski napisał: Działają Wam dzienne tapety na ekranie blokady? Rom xiaomi.eu. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Działają, ale tapety są beznadziejne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infans Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Dopiero teraz mam chwilę czasu żeby wszystko opisać. Tel zamówiony z ibg w poniedziałek, w środę jest u mnie niestety z softem ala global. Nie sądziłem że tak szybko dojdzie, za późno napisałem do supportu. Pierwsze wrażenie po przejściu z leciwego mi3, dość masywny wagowo. Telefon podłączyłem do konta xiaomi ok 19, no i czekamy 72h. W między czasie kombinuję jak wgrać china rom. (podczas prób i błędów, telefon raz był zapakowany do MiCenter bo myślałem że cegła) ale jakoś po 100 próbie udało się wejść do Edl dwa przyciski vol+ vol- i włożyłem podłączony tel do USB. China zainstalowane. Z ciekawości próbuję odblokować bl i ku mojemu zdziwieniu została na liczniku tylko godzina. Była północ. Nie wiem czy ten rom z ibg to ala global czy beta global ale gdzieś czytałem że ktoś też czekał tylko 6h, może faktycznie beta i wtedy skraca się czas czekania. Tak czy siak TWRP, później miuipolska i telefon jak nowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 (edited) Ja mam zainstalowane przez rflash do 7.6.8 global beta (z 8.2.20.0) i nic innego nie znajduje, z paczki oficjalnej też nie wgrywa. Dobra, pobrałem ponownie, poszło. Edited June 19, 2017 by Soplus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 No to dlaczego mi nie działa? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
shacoon Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Dnia 14.06.2017 o 16:05, sp4ubw napisał: Jeszcze nie mogę sprawdzić (pozostało 52h) ale może komuś się spodoba: http://en.miui.com/thread-643565-1-1.html instalowal to ktos? ps. mi sutie na pc nie wykrywa mi telefonu , twierdzi ze potrzebny jest update. jakie jest najlepsze narzedzie do zrobienia back up`u ustawien, aplikacji itd.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Instalował, bardzo przyzwoity ROM. Posiada Magiska, ma więcej RAMu wolnego, działa na nim Viber, ma rozbudowane menu restartu. Sprawdziłem, wróciłem do miuipolska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilstw7 Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Też miałem więcej wolnego ramu i wszystko spoko chodziło ogólnie, ale wróciłem na xiaomi.eu, bo coś mi bateria szybko schodziła i teraz problem zniknął. Ale może tylko ja tak miałem, bo nie wiem czym to spowodowane było i nie chciało mi się wnikać tylko od razu wróciłem na miuipolska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawamdame Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Ja mam pytanie z innej beczki, czy jest na ten telefon rom z czystym androidem? Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Dopiero co wyszedł... Szukaj na XDA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeli Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 pytanie z innej beczki. po przetłumaczeniu z strony ibuygou przy kupnie zalozmy telefonu jest opcja ktora kosztuje 5% wartosci i ze niby nie placi sie vatu i innych poniesionych kosztow? to prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightman Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 28 minut temu, grzeli napisał: pytanie z innej beczki. po przetłumaczeniu z strony ibuygou przy kupnie zalozmy telefonu jest opcja ktora kosztuje 5% wartosci i ze niby nie placi sie vatu i innych poniesionych kosztow? to prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeli Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 A jak na ibuygou sie placi? Trzeba najpierw przelac kase na paypala czy mozna od razu z konta przelac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightman Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 1 godzinę temu, grzeli napisał: A jak na ibuygou sie placi? Trzeba najpierw przelac kase na paypala czy mozna od razu z konta przelac? PayPal pozwala podpiąć kartę i wtedy płacisz z konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 pytanie z innej beczki. po przetłumaczeniu z strony ibuygou przy kupnie zalozmy telefonu jest opcja ktora kosztuje 5% wartosci i ze niby nie placi sie vatu i innych poniesionych kosztow? to prawda?Płaci sie gdyby naliczyli, ale zwracają w razie czego. Nie płaci się u Goldwaya jeśli wybierasz wysyłkę DHL za 20$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeli Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Goldway? Co takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 2 minuty temu, grzeli napisał: Goldway? Co takiego? Goldway to nazwa sprzedawcy z aliexpress Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeli Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 4 minuty temu, MaxPrime napisał: Goldway to nazwa sprzedawcy z aliexpress Ale z tego co czytalem juz nie ma 100% ze nie placi sie vatu. Wole juz z ibuygou i wykupic za.te 23 $ to ze ibuygou zwroci Ci koszt np zaplacenia vatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 8 minut temu, grzeli napisał: Ale z tego co czytalem juz nie ma 100% ze nie placi sie vatu. Wole juz z ibuygou i wykupic za.te 23 $ to ze ibuygou zwroci Ci koszt np zaplacenia vatu Przecież pisze, że DHL za 20$ jest bez VAT. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Przecież pisze, że DHL za 20$ jest bez VAT.Dokładnie. Testowane. Działa świetnie. 6 dni roboczych od wysłania i telefon był u mnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts