rz7 Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Co dzień mam inny motyw/ tapetę ekranu blokady. Nawet jak klikne w "koniczynke" w gornym prawym rogu i klkne USTAW, to i tak mi się zmienia co dzien...:(( Szukalem w USTAWIENIACH/MOTYWY ale tam sa jakies zupełnie inne.... A na dodatek mam tam wybrany jeden domyślny i nijak się to ma do rzeczywistości, bo wyswetlaja się zupełnie inne i to codziennie... A USTAWIENIACH/TAPETA widać aktualnie wyswietlana i klikając zmien pokazuja się systemowe tapety, ale nie ma tych co sie wyswietlaja... a jak klikne tapety ONLINE to pokazuje się tysiące innych, ale tez nie te co się wyswietlaja... Ktos wie jak wybrać i zatrzymac wyświetlanie tej tapety, ktora się akurat wyswietla i która mi się spodobala i gdzie tych tapet wyswietlancyh w ogole szukac w systemie? I dlaczego wybranie domyślnego MOTYWU w motywach nie działa? Gdzie te mMOTYWY się wyswietlaja, bo nigdzie nie zauwazylem tego wybranego. I czym się roznia MOTYWY od TAPET... Edited May 14, 2017 by rz7
lolek102 Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 A wchodziłeś: Ustawienia->tapeta->codzienne tapety ?
mrosi Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts