barciol Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Witajcie, mam pytanie odnośnie power banka od Xiaomi - 20000mAh 2 generacji z QC3.0. Czy jest on warty uwagi? Czy ktoś z użytkowników posiada takowy i może podzielić się szczegółami na temat tego jak się sprawuje? No i najważniejsze, czy 20000mAh to rzeczywista pojemność? Dodam, że mam też na oku AUKEY PB-T10 20000mAh QC3.0 i jestem ciekaw, który wypada lepiej. Czy lepiej brać tego od Xiaomi czy Aukey? Liczę na Waszą pomoc ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 mój własnie dzisiaj przyszedl, dobra promocja teraz na banggood. Mam tez wersje bez QC3.0 i jest minimalnie lzejsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuPe Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Ja również kupiłem z banggood i niestety nie mogę go naładować... wszystkie diody migają co wg instrukcji oznacza "charging fault". Czy produkt można reklamować przez nasz Mi center czy muszę odesłać bezpośrednio do majfrendów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzadzu Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Mam pytanie do posiadaczy tego modelu. Czy po naładowaniu podłączonego urządzenia powerbank powinien się wyłączyć? Wersja 16000mAh tak robiła. Mój egzemplarz 20k v2 cały czas pozostaje włączony (Kindle leżał naładowany pół nocy, rano diody cały czas migały). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 1 godzinę temu, rzadzu napisał: Mam pytanie do posiadaczy tego modelu. Czy po naładowaniu podłączonego urządzenia powerbank powinien się wyłączyć? Wersja 16000mAh tak robiła. Mój egzemplarz 20k v2 cały czas pozostaje włączony (Kindle leżał naładowany pół nocy, rano diody cały czas migały). U mnie diody przestaja migac gdy sie naladuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzadzu Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 16 godzin temu, Mielcar napisał: U mnie diody przestaja migac gdy sie naladuje. Ale gdy się naładuje powerbank czy podłączone do niego urządzenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 6 godzin temu, rzadzu napisał: Ale gdy się naładuje powerbank czy podłączone do niego urządzenie? Podłączone urzadzenie, mam wersje z QC 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzadzu Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 (edited) Dnia 4.08.2017 o 19:39, Mielcar napisał: Podłączone urzadzenie, mam wersje z QC 3.0 Ciekawe czemu mój nie chce :-/ Spróbuję jeszcze z innym telefonem. EDIT: Mam wrażenie, że dopiero naprawdę mały prąd wyłącza ten powerbank. Podłączyłem wyłączony telefon i po naładowaniu lampki na powerbanku zgasły. Edited August 8, 2017 by rzadzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekjow Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 zamówiłem w promocji na GB, jeszcze idzie przekonało mnie QC 3.0, zobaczymy jak będzie w rzeczywistości Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekjow Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Doszedł dzisiaj. Telefon ładuje jak z sieci, czyli bardzo szybko. Niestety nie dorzucili kabla z końcówką USB C. Ale to czepianie się o szczegóły. W komplecie jest oczywiście kabel mikro USB i to nim ładuje się powerbank. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts